Satepek Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 (upraveno) Dobrý den pánové, nemá tady někdo konkrétní zkušenosti s dovozem auta ze švýcar? Je mi jasné jak to chodí s převozkama, clem, stk, atp. bohužel mi není jasné jak je to s přihlášením auta staršího 8 let Chystám se zítra na úřad, ale trošku mě děsí níže uvedená věta, nemáte s tím někdo zkušenost. To auto má deset let je původem ze švýcarska má ES-ko Citovat přihlásit k provozu bude možné libovolně staré vozidlo, které má osvědčení o homologaci ES. Bude-li toto vozidlo ovšem starší osmi let, bude muset projít kontrolou v pověřené zkušebně. Na vozidla, jež nemají osvědčení o homologaci ES, se nadále bude vztahovat omezení osmi let stáří vozidla. Upraveno 27. prosinec 2016 uživatelem Satepek Citovat
mmartinkovic Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 Keď píšeš že ma ES, tak kde je problém? Myslim ze všetky autá predávané v EU od nejakého 2000 roku majú ES. Aj tak asi budeš potrebovať originalitu a tk a Ek. Citovat
Satepek Odesláno 28. prosinec 2016 Autor Odesláno 28. prosinec 2016 Pojmem pověřená zkušebna si vysvětluji DEKRU atp., nebo je to stk? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.