Guest ph56 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 Ahoj pežoťáci, stal se velkej průser a nevím si rady- Doposud bezproblémově startující motor RFJ (2,0i 103kw) se jednoho rána rozhodnul že nechytne. Startér s ním točí, ale motor nechytá. Provedl jsem kontrolu funkce akčních členů přes PP2000 - všechny fungují. Vstřikovače během fáze startování stříkají, jiskry jiskří, svíčky jsou v pořádku. Zkusil jsem i druhou ECU (ano připárovanou, kdyby někdo pochyboval). Zkusil jsem jinou zapalovací rampu (zánovní dřívě fungující uloženku). Zkusil jsem jinou sadu vstřiků. Zkusil jsem motorem zatočit ráčnou - žádný "divný odpor" jsem nezaznamenal. Změřil jsem indukční čidlo klikovky - impedance v souladu se specifikací. ECU nezaznamenala žádnou chybu ani dočasnou ani trvalou. Zkusil jsem vyfoukat válce vzduchem, očistit svíčky. Ještě se chystám zkontrolovat časování, zda si náhodou o zub nebo dva neposkočil, ale moc se mi nezdá že by se tohle stalo a jednotka nevyhlásila chybu synchronizace. Z vyjmenovaného nic nepomohlo. Motor nestartuje a já nemám jak dojet do práce (50km). Uvítám každý nápad nebo pomoc. Citovat
Guest Sale Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 Zkusil bych startovací sprej, pokud naskočí a chcípne tak bude problém s dodávkou paliva, možná slabý tlak od čerpadla nebo výpadky funkce. Citovat
Tony Stark Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 U mě třeba blbnul v jednom z klíčů od auta, imobilizér. Druhým klíčem ti to jde nastartovat? Lehni pod auto a omrkni kabely, stačí špatná kostra a nemusí to chytit. Citovat
Guest ph56 Odesláno 14. prosinec 2016 Odesláno 14. prosinec 2016 Immo s tím nesouvisí, status IMO je videt v PP2000. Kazdopadne celej kram tkvel v tom ze po prvnim nepodarenym startu se to prachsproste uchlastalo. Vcera jsem zkontrolova casovani rozvodu a po zjisteni ze vse je ok, jsem ze zoufalstvi dukladne vysusil valce, vrznul do kazdyho mililitr oleje a voila! zas to blafe. Kazdopadne diky vsem kteri se mym problemem zabyvali Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.