Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych takový dotaz.. jelikož na c5tce mám čirá světla tak řeším parkovací žarovky.. měl sem tam obyčejný ledky ale nějak mi neseděli (hlavně kvuli problikávání) chtěl bych tam dát nějaký žarovky které mají vysoký rozptyl světla klidně i led. ty originál tam vypadají jako chcíplá světluška.

neřešil někdo takovýhle kravinky? popř nějaký doporučení?

Odesláno

Vypadá to tak.. nejspíš ilustrační obrázek.. zrovna před hodinou sem objednával žárovky osram od badisaka taky sem se mohl u něj podívat ale chtěl sem právě hlavně osobní zkušenosti :)

Odesláno

Já mám taky v spz led žárovky, svítí hodně a pěkně bíle , ale životnost je horší, u mě tak půl roku, a u kolegy se 407 tak 2 měsíce, pak to začne buď blikat nebo odchází postupně diody, na každé žárovce je celkem 8 diod, takže jakmile začnou odcházet, tak potom jedna strana svítí víc než druhá..a to nesnesu. A to jsem zkoušel aspoň 5 různých prodejců v Číně.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ty osramky CB sou naprosto vyhozený peníze. Lituju koupě

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jestli nezapomenu, za hoďku vyfotim.. svítí to furt dost žlutě. Ale jelikož mi ledky blikaj, tak počkám až tyhle prasknou a dám tam zas klasický za 5kč. Nebejt tam canbus, tak je vyhodim a byl by klid

Odesláno

foto potěší. právě že ten canbus mě vytáčí no.. jinak sem tam měl i jiný ale.. jelikož mám v potkávacích osram cool blue tak ta žluta mi k tomu moc nejde :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Taky mám práve xenony CB. Ale už to neřešim... Na LEDky už prdim úplně a abych vyhazoval stovku za jednu žárovičku a zjistil zas že je to fejk..Měl sem jim to hned vrátit

Odesláno

tak přidávám slíbenou fotku :)

Mobilem se pěkně blbě fotí rozsvícene světlo ale pro představu to snad stačí.. vypadá to pěkně.

díky přemo 

DSC_0002.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...