brixtr Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 Měl bych takový dotaz.. jelikož na c5tce mám čirá světla tak řeším parkovací žarovky.. měl sem tam obyčejný ledky ale nějak mi neseděli (hlavně kvuli problikávání) chtěl bych tam dát nějaký žarovky které mají vysoký rozptyl světla klidně i led. ty originál tam vypadají jako chcíplá světluška. neřešil někdo takovýhle kravinky? popř nějaký doporučení? Citovat
Přema Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 https://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-osram-cool-blue-intense-studena-modra/zarovka-osram-cool-blue-intense-hw5w-12v-5w-patic-s46320399/?h=1&gclid=CI7W_e_h4dACFVQ_Gwod4VQKRQ Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 Tam píšou patici nějak W2, ale podle obrázku to je klasická T 10, nebo ne? Citovat
brixtr Odesláno 7. prosinec 2016 Autor Odesláno 7. prosinec 2016 Vypadá to tak.. nejspíš ilustrační obrázek.. zrovna před hodinou sem objednával žárovky osram od badisaka taky sem se mohl u něj podívat ale chtěl sem právě hlavně osobní zkušenosti Citovat
brixtr Odesláno 7. prosinec 2016 Autor Odesláno 7. prosinec 2016 osvětlení spz mám komplet led světla takže tam to dávat nemusím ale možná by to vypadalo taky dobře Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 Já mám taky v spz led žárovky, svítí hodně a pěkně bíle , ale životnost je horší, u mě tak půl roku, a u kolegy se 407 tak 2 měsíce, pak to začne buď blikat nebo odchází postupně diody, na každé žárovce je celkem 8 diod, takže jakmile začnou odcházet, tak potom jedna strana svítí víc než druhá..a to nesnesu. A to jsem zkoušel aspoň 5 různých prodejců v Číně. Citovat
vendelinek Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 No kvůli diodám do Činy,to bych je mít nemusel Odesláno z Samsung J 5 Citovat
brixtr Odesláno 7. prosinec 2016 Autor Odesláno 7. prosinec 2016 já to myslel tak že mám celá světla(osvětlení spz) led. ne jen žarovky Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Ty osramky CB sou naprosto vyhozený peníze. Lituju koupě Citovat
brixtr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 tak to jsem zvědavej ja už je objednal Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Jestli nezapomenu, za hoďku vyfotim.. svítí to furt dost žlutě. Ale jelikož mi ledky blikaj, tak počkám až tyhle prasknou a dám tam zas klasický za 5kč. Nebejt tam canbus, tak je vyhodim a byl by klid Citovat
brixtr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 foto potěší. právě že ten canbus mě vytáčí no.. jinak sem tam měl i jiný ale.. jelikož mám v potkávacích osram cool blue tak ta žluta mi k tomu moc nejde Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Taky mám práve xenony CB. Ale už to neřešim... Na LEDky už prdim úplně a abych vyhazoval stovku za jednu žárovičku a zjistil zas že je to fejk..Měl sem jim to hned vrátit Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 http://www.svetzarovek.eu/p-3682/k-193/zarovka-12v-5w-w2-1x9-5d-modra/ takové jsou třeba origo v parkovačkách v př. světlech v coupe Citovat
brixtr Odesláno 12. prosinec 2016 Autor Odesláno 12. prosinec 2016 Tak dneska mají přijít tak pak nahodim fotku jak to svítí pokud to nějak půjde kloudne vyfotit Citovat
brixtr Odesláno 12. prosinec 2016 Autor Odesláno 12. prosinec 2016 tak přidávám slíbenou fotku Mobilem se pěkně blbě fotí rozsvícene světlo ale pro představu to snad stačí.. vypadá to pěkně. díky přemo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.