Anika Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 Dobrý den, prosím o radu. Včera jsem si koupila P 206 1.4 HDi 50 KW r.v. 2002. Po nastartování mi všechny kontrolky normálně zhasnou a po chvíli jízdy (vždy je rozdílná) se rozsvíti airbag parkrát v přístrojovce zapíská a ručička tachometru, otáčkoměru a teploty spadnou na nulu. Ukazuje jen palivo. Kilometry ukazuji, ale nenačítají. Ale motor normálně běží. Zkoušela jsem motor vypnout, klíček vytáhnout dálkovým centrálem v klíči zamknout a odemknout. Nekdy to pomůže na první první pokus, nekdy až poněkolikátý, ale jen na chvilku. Zkoušela jsem i airbag vypnout klíčem, ale nemá to na to vliv. Auto nebylo bourané. Děkuji za radu Anička tel. 608277344 Citovat
Almanil Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 Tipnul bych nějakou vadu v elektroinstalaci, ale takhle na dálku je to těžké. Kde bydlíš, spíš to pomůže někdo, kdo to uvidí na vlastní oči. Citovat
vladosr Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 pristrojovka ko, vymena motoroly + sw , airbag , ist na diag , vypise problem o co ide...bud konektory pod sedackami pre pyropasy , zopar 206 malo vadny vypinac pre spolujazdcov airbag.... Citovat
chuck11 Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 Pokud jsis auto koupila včera, tak bych s problémem zašel rovnou za prodejcem vozidla Citovat
regius Odesláno 2. prosinec 2016 Odesláno 2. prosinec 2016 Udělej přesně jak píše chuck11 a reklamace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.