Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj, zkusím to tady. Mám lednici zanussi přesný typ nevím, ale podobna jako Tato, jen jednokompresorovou a vzadu nad prostorem kompresoru je plastový kryt a pod ním řekl bych pěnove těsnění. Neví někdo co by mohlo být za tím? Tvoří se tam led a celkově lednice i na nízký výkon se namrazuje i zevnitř. Někdo nějaký nápad? Díky:-)

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Myslíš vzadu u motoru ? já tam mám plast do kterého mi jde voda a od motoru se vypaří ale jestli se ti namrazuje tak bych mrknul na těsnění dveří zda není k.o

Odesláno

no pěnové těsnění tam mám taky a pod plastem mi vede kapilára termostatu tam se mi to namražuje také ale ne nějak extra

Odesláno

To by mohlo být ono...mě se to těsnění tlačí ven, jako kdyby ho vytlacoval led...A zda se ze to pak jede jak blázen...i na jedničku to dokáže namrazit chladnicku:-P 

Budu to muset celý rozmrazit a zkusit to vrátit na původní místo.

Díky za nápad:-)

Odesláno

Jo těsnění vypadá v pohodě. Právě vzadu ta krytka byla vytlacena a je vidět že tam po zádech lednice teče voda...jsou tam cesticky...

Což bych řekl nemělo být.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...