Fruktis Odesláno 9. listopad 2016 Odesláno 9. listopad 2016 (upraveno) Ahoj, zkusím to tady. Mám lednici zanussi přesný typ nevím, ale podobna jako Tato, jen jednokompresorovou a vzadu nad prostorem kompresoru je plastový kryt a pod ním řekl bych pěnove těsnění. Neví někdo co by mohlo být za tím? Tvoří se tam led a celkově lednice i na nízký výkon se namrazuje i zevnitř. Někdo nějaký nápad? Díky:-) Upraveno 9. listopad 2016 uživatelem Fruktis Citovat
Sniper17 Odesláno 9. listopad 2016 Odesláno 9. listopad 2016 Myslíš vzadu u motoru ? já tam mám plast do kterého mi jde voda a od motoru se vypaří ale jestli se ti namrazuje tak bych mrknul na těsnění dveří zda není k.o Citovat
Fruktis Odesláno 9. listopad 2016 Autor Odesláno 9. listopad 2016 Ne ne vyparnik to není...je to v těle lednice..asi bude lepší fotka... Citovat
Sniper17 Odesláno 9. listopad 2016 Odesláno 9. listopad 2016 no pěnové těsnění tam mám taky a pod plastem mi vede kapilára termostatu tam se mi to namražuje také ale ne nějak extra Citovat
Fruktis Odesláno 9. listopad 2016 Autor Odesláno 9. listopad 2016 To by mohlo být ono...mě se to těsnění tlačí ven, jako kdyby ho vytlacoval led...A zda se ze to pak jede jak blázen...i na jedničku to dokáže namrazit chladnicku:-P Budu to muset celý rozmrazit a zkusit to vrátit na původní místo. Díky za nápad:-) Citovat
Sniper17 Odesláno 9. listopad 2016 Odesláno 9. listopad 2016 Není zač tak snad to ono bude ale když tak nahoď tu fotku potom. Citovat
Fruktis Odesláno 9. listopad 2016 Autor Odesláno 9. listopad 2016 Já myslím že jo. Odpo dám vědět a kdyžtak to vyfotim:-P Citovat
Sniper17 Odesláno 9. listopad 2016 Odesláno 9. listopad 2016 Když tam kapilára bude tak dej pozor aby si ji neohnul a nepraskla jinak je to v háji. Citovat
Fruktis Odesláno 9. listopad 2016 Autor Odesláno 9. listopad 2016 Ok. Budu to muset rozmrazit...včera se to ani nehlo jak to bylo zamrzly... Citovat
Sniper17 Odesláno 9. listopad 2016 Odesláno 9. listopad 2016 A těsnění máš tedy v pohodě ? většinou se takhle namrazí když to netěsní. Citovat
Fruktis Odesláno 9. listopad 2016 Autor Odesláno 9. listopad 2016 Jo těsnění vypadá v pohodě. Právě vzadu ta krytka byla vytlacena a je vidět že tam po zádech lednice teče voda...jsou tam cesticky... Což bych řekl nemělo být. Citovat
Sniper17 Odesláno 9. listopad 2016 Odesláno 9. listopad 2016 To by asi nemělo jediné kam jde voda je výparník Citovat
Fruktis Odesláno 9. listopad 2016 Autor Odesláno 9. listopad 2016 No právě...odpoledne budu moudřejší...každopádně zatim díky :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.