Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Pasuje to. Já už mám připraveno na jaro po kompletnim repasu ;)

Jen musíš mít kola min 17" a je to na just... 

IMG_20161007_125529.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jj 17" minimalne ... o tom, co vse je potreba nevim - pokud sedi brzdice rozteci sroubu na tehlici mohlo by to byt OK ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

pre VIN VF36DRHRH21439385 su predne kotuce 283mm? mam tam 16ky kolesa tak tie vacsie by asi nevosli al echcem byt naisto. viete mi poradit?

nedari sa mi prihlasit do ServiceBoxu, tak si to neviem pozriet 

• O 3 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Pánové, kdo má na těch 330mm origa 17" liťáky? Příští týden budu nahazovat ty brzdiče a nerad bych pohořel nad tim, že nenandám kola 

alu-kolo-peugeot-quasar-17-407.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

StibTo má sice cosmos, ale snad to bude podobný. Jestli nahodim brzdy a nenandám kola, tak si to hodim :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

No to taky doufám. Četl jsem tu Přémovo starý příspěvky kde straší že se to nevejde. A teď si představ ten průser když dáš komplet brzdy, odvzdušníš a zjistíš že se ti nevejdou kola :D Navíc měnim to už teď, jelikož jsem zjistil že destičky jsou na tom už zle. Jinak bych je nandal až na jaře. To mám v plánu koupit 18" když se nějaký naskytnou origa. 

Odesláno

aha .. a nemáš někoho v okolí co má 330mm brzdy že bys u něj ty kola nejdřív vyzkoušel, zda se vejdou ? ono i ty Cosmos jsou tam tak tak, mezi trmenem a kolem je odhadem tak centimetr mista

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mám v okolí jen s 283mm.. Ale taky mě napadlo že to udělám jak píše Přemek. To už sundám i kotouč, pač stejně musim odvrtávat aretační šroubky. Momentálně mám asi všechny utrhaný a kotouč drží "jen" na šroubech na kola.

Jsem zvědavej jak to vyjde :) 1cm je krása. Když vidim jedničkové oktávky s origo kolama co to lízaj o milimetry.

Hlavně sem zvědav jak to bude brzdit oproti 283

Odesláno

S 283mm sem nejel ale 330mm brzdi fajnove :D  No hele chtel jsem Ti to dnes rano pri odjezdu do prace vyfotit kolik tam je ted misto ale byl pres to misto zrovna kus kola a navic ten mobil versus tohle pocasi .. no hnus. Jako kdybych to mel k necemu prirovnat rekl bych ze je tam mista asi tak na obycejnou tuzku :) Tu bys tam tak zastrcil ...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Viděl sem fotky ve tvém vlákně, když jsi nejspíš čistil třmeny. Je tam pěkná fotka. No tak uvidim. Podle mě to tam musí vlézt.

• O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

A jsou tam. Jen tak tak, ale jsou :) Tak jsem zvědavej, po zajetí, jakej bude rozdíl...

IMG_20161221_150711.jpg

IMG_20161221_150724.jpg

Odesláno

Hezký :) A to jsi sehnal 330mm třmeny a kompletně je repasoval ? Včetně vyndavání brzdových válečků, výměny těch gumových těsnění atd ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...