j.h.c@seznam.cz Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 Zdravím přítomné, na mem skoro veteránovi, 306 1.9dt, r.v. 1994, se mi nejspíš poroučí spojka. Dokázal by někdo z přítomných prosím poradit servis/dílnu, kde by mi ji vyměnili? O cenu mi jde až na 1. místě! Ideální lokalitou je Ústecký kraj, resp. Ústí nad Labem, Litoměřice a přilehlé okolí. Díky za případné rady, H. Citovat
radim.1008 Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 Odchází? Jaký máš příznaky? Hučí ložisko nebo jde těžko, či klouže? Cena je vždy až na prvním místě. Zkus si ji nechat nacenit u badisaka. Má tu vlákno http://www.peugeot-club.com/topic/74616-nove-autodily-nejen-pro-peugeot-a-citroen-atd-sleva-az-70-%-z-maloobchodu-vse-nove-se-zarukou-a-doklademé-autodíly-nejen-pro-Peugeot-a-Citroen-atd.---SLEVA-až-70-%-Z-MALOOBCHODU!!-VŠE-NOVÉ-SE-ZÁRUKOU-A-DOKLADEM! Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
j.h.c@seznam.cz Odesláno 13. říjen 2016 Autor Odesláno 13. říjen 2016 Při vypnutém motoru se nechá kvalt normálně zařadit, po nastartování už ne. Při jízdě je skoro nemožné zařadit rychlostní stupeň vůbec. Bavil jsem se se známým a podle popisu to vypadá na přítlačák.. Zkusím Tvůj tip @radim.1008 , díky za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.