wojtěch Odesláno 7. říjen 2016 Odesláno 7. říjen 2016 (upraveno) Zdravím, mám problém s autem motor má nepravidelný chod, a vyhazuje chyby 308cc RHR 2010rv když startuji tak jakoby nemělo naftu, chytne a pak po pár sekundách zdechne po druhém startu už nějak hrčí ale nepravidelně někdy se motor dost třepe. https://youtu.be/HotpFyN6vuw video online hodnot po nastartování... co může být špatně? DRV? vstřik? zítra se ještě podívám na palivový filtr (ale měněn cca 10t km zpět) díky za rady. Upraveno 7. říjen 2016 uživatelem wojtěch Citovat
wojtěch Odesláno 14. říjen 2016 Autor Odesláno 14. říjen 2016 ve středu DRV vyměněn, motor chod v pohodě. ale když se rozjíždím tak auto nemá výkon jak bych vůbec nepřidal plyn a pak až se rozjede ale většinou v nouzovém režimu. (udělá to někdy příjde mi jak je studený motor) vyhodí hlášku depolution.... dneska vyčtu chyby. Citovat
wojtěch Odesláno 14. říjen 2016 Autor Odesláno 14. říjen 2016 tak ještě upgrade.. při pokusu o nastartování na parkovišti u práce opět jako by nebyla nafta naskočilo zdechlo naskočilo zdechlo pak nepravidelný chod při přidání plynu tak se to srovnalo a od té doby jede zase opět auto v pohodě (najeto cca 80km) teď stažené chyby... Citovat
wojtěch Odesláno 15. říjen 2016 Autor Odesláno 15. říjen 2016 Tak dneska vyjizdim od baráku, stojím u hlavní cesty, stojím na brzde a auto z ničeho nic zdechne. Žádnou Chybu nevypasalo nastartoval jsem a v pohode jelo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.