Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MTP ti to vyhazuje jako chybu, dneska jsem to řešil u W8.1. Jedna rada byla, že musíš mít, světe div se, nainstalovaný windows media player.

Odesláno
před 15 hodinami, vasekwalenta napsal:

koukal jsem do podrobnosti a tam vyskocilo tohle....nejaky kernel 430 nebo 441.ovladac nalezen ale pri instalaci doslo k chybe....

Kernel je jádro systému - to je to, co způsobí tzv. "Modrou obrazovku smrti" Jinak zprostředkovává komunikaci s jednotlivými zařízeními jak uvnitř PC,NTB atd. tak periferiemi tak, že vyhledá nainstalovaný ovladač daného zařízení a předá mu řízení. Pokud ovladač nenajde (není nainstalován, je poškozený, má špatně nastavené parametry atd.) ohlásí chybu. To jsou ty výstrahy, které se Ti zobrazují. Číslo 430 nebo 441 je kód chyby - bohužel dopátrat se významu je někdy práce pro zdatného detektiva. Bohužel také rada "Odinstaluj ovladač" je někdy sebevražda, obzvlášť když nečteš co Ti systém píše. Potíž je, že to obvykle bývá v angličtině, kdy se zobrazuje nabídka či výstraha, že bude odinstalována nějaká podpora pro "XYZ" a zda se má také odstranit a chybná odpověď může mít až fatální následky.

To může být ten problém " dal jsem vyhledat aut. a napsalo vyhledan ale pri instalaci doslo k potizim... " Může být poškozený stažený ovladač, ale také smáznutá podpora v OS. Tady může pomoct vyhledání ovladače na internetu ručně a skusit nainstalovat samostatně. Instalační balíčky obvykle obsahují i podpory pro OS.

Odesláno

Problem vyresen,pro me asi nejednodussi cestou.po trech hodinach neuspechu a s tim ze pc mam chvilku jsem dal obnovit system...bezelo to pres noc a ted uz vse ok.....normalne pripojim kabel s telefonem a normalne ho nasel a pripojil....dekuji vsem za vase rady......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...