Sniper17 Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 Zdravím všechny mám prosbu jak odpojit imo typ CA-322 http://matas.zaluzi.cz/matas/ca322.php ovladač k němu mi dost blbne a nerad bych někde zustal stát,předem děkuji. Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 Mal by si nájsť vodice, ktoré blokujú myslim ze cerpadlo sa dávalo. Čo je ten zvazok hnedých káblov, zistiť, čo je pripojene. Mal som podobný v starom aute, ale boli len 2 vodice. Po prepojení sa dalo normálne jazdiť. Aj navod sa dal k tomu pozrieť,v o vnútri sú piny s ktorými sa nastavuje prevádzka a neviem či aj tam sa to nedalo vypnut. Citovat
Sniper17 Odesláno 19. září 2016 Autor Odesláno 19. září 2016 Tak jsem to zatím vzdal někdo to namontoval asi na nejhorší možné místo a to nad pojistkovku prakticky do palubky,nedá se tam dostat budu to muset celé rozebrat,nebylo na to moc času bohužel ale díky za radu Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 A ked vyberies pristrojovku neda sa k tomu dostat z vrchu? Citovat
Sniper17 Odesláno 19. září 2016 Autor Odesláno 19. září 2016 Já to asi spojím rovnou s new radiátorem topení tak jak to bude vše dole bude to v pohodě,tenhle imobilizér je myslím si uplně k ničemu akorát o starost více já si představoval jak to bude jednoduché ale prd je to napojené na startér + žhavení + ventil,myslím si že jak na to pujdu tak si asi někoho pozvu nerad bych něco podělal Citovat
Sniper17 Odesláno 19. září 2016 Autor Odesláno 19. září 2016 Jooo a vlastně ještě jedna věc po prostudování manuálu z netu jsem zjistil že tam má bejt nějaké nouzové tlačítko že kdyby něco tak odjedu i tak ale ani po hodině pátrání a hrabaní se v kabelech jsem tedy žádné nenašel ono je to celé dost divně namontované.Majitel mi nechal ale překvápko v oblasti středového panelu za ovládáním topení asi jako kompenzace za ten imobilizér tahle je stažená tedy ale ta co tam byla je v perfektním stavu rok 1997. Citovat
mmartinkovic Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 Mal som tlačidlo na spokujazdcovej strane bližšie k stredovemu tunelu pri ventilátora. Malo by byť v dosahu,lebo podľa manuálu by si mal tlačidlo stlačiť, resp držať a pri tom otočiť kľúčom. Nikdy som to tak neskúšal, akurát asi raz som s tým vypol alarm,lebo sa to dalo seklo. Mas aj navod k tomu centrálu? Mal by byť popis vodičov a čo na čo ide.a skúsiť prepojiť len tak do čokolády alebo napchať vodič do konektora. Citovat
Sniper17 Odesláno 20. září 2016 Autor Odesláno 20. září 2016 Dnes jsem na to ještě kouknul ale žádné tlačítko tam není jen jeden konektor a asi 20 kabelu,naštěstí mi na to jede někdo kdo snad bude vědět co a jak já to raději provokovat nebudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.