jiriczek Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 Ahoj, sundával jsem někdo středovej panel u 307 kombíku? Mám na mysli ten panel, kde je ručka, odkladač na pití, řadící páka atp... Dneska jsem se s tím trápil strašně dlouho a bez výsledku. Díky moc. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 ahoj,nic na tom není,je tam pár šroubků. . . vyndej popelník,povolit dva torxy,šroubovákem vydlobnout plast lemující manžetu rychlostní páky(ja mám stříbrný),pak další dva torxy,odpojit zapalovač (12V),odpojit ovládaní airbagu,vyndat držák na nápoje-je tam další torx-nebo dva,tuším je i pod plastem kde je takový obdélník na odkládání nějakých drobností-ja tam dávam brýle zatáhnou ručku a pak už se dá ten plast-středovej tunel vyndat. . . dělal jsem to několikrát Citovat
jiriczek Odesláno 13. září 2016 Autor Odesláno 13. září 2016 Aha, torxe vepředu Jo, tak v tom případě to bude lehký už Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.