Brizan Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Tak sem se dnes pustil do těch budíků, a sláva vše krásně funguje:D Když jsem je vyloupl z přístrojovky najednou začaly fungovat, tak sem si říkal že to je jasné to jsou kontakty. Ale nebyly, po chvíli přemýšlení a studií budíků jsem zjistil že ručičky lehce škrtají o to krycí plexi, které kryje celý panel. Škrtaly tím malým přesahem co je na druhém konci a je nejblíže k tomuto plexi. Tak jsem to plexi vypodložil cca 0,5 - 1mm aby tam byla větší mezera a je po problému teplota vody 85 a olej 90:papa A já blbec už chtěl vytahovat z kapsy 17000,- na nové budíky. No jo servis ty se nezabývají opravami dílů ale pouze jejich výměnou:grr Citovat
pkr Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Tak to je slušná úspora.:potleskGratuluju. Citovat
Brizan Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Tak sem si udělal takovou menší radost při pátku, komu se podaří vydělat za hodinu 17000,- Celý tento problém mě vyšel na 375,- za diagnostiku v servisu Citovat
Přema Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Kde ti vzali jen tak málo za dia ?????? Citovat
Brizan Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 V Praze u Federálů, bylo to proto že jsem tam už byl s diagnostikou a asi si brousili zuby na ty budíky, kde by si to vzali zpátky:D ale to mě ještě neznali co dokážu:D:D:D:P Citovat
elton Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Tak to gratuluji k odvedenému výkonu:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.