Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau lidi mam v planu pořidit na 308 křídlo ale nevím jake a za jakou cenu je slušné. Našel jsem tohle a domluvil si slušnou cenu ale nevím zdali bude vypadat dobře...

_vyr_6064peugeot-308-07-474.jpg

Odesláno

Jak nevíš? Máš přece vizualizaci (sám jsi tam ty obrázky dal), taxem rozhodni podle svého vkusu. Jestli se chceš ptát ostatních, stejně to vyjde nejspíš tak nějak napůl. Je to tvoje auto, tak si z(ne)krášluj, jak je tvého citu chuť. Je zbytečné o tom řady dělat, tuším, už třetí vlákno ;)

Odesláno

tak můj názor je takovej, že tohle není ani křídlo jak stříška. nevypadá zle, taky jsem po ní koukal, ale když mě by se spíš líbila taková ta prodloužená stříška, jak je na 306, ta krásně opticky prodloužila střechu.

Odesláno

Bud se to lepí a nebo přišrubuje.V křídle jsou dvě díry se zavitem a přiložene 2 šrouby. Ja jsem navrtal díry a přišruboval to a zaroveň tam dal i lepidlo co jsem dostal k tomu.

Odesláno

No, tak nějak bych to asi udělal taky, jenom na lepidle bych to nenechával,  v to bych neměl tolik důvěry. Tak ať to dobře drží, dobře vypadá a dělá radost ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...