RemcobCZ Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 Zdravím, mám pár otázek ohledně mojí 106. Peugeot 106 XT, 1993, 1.4 55Kw. - První dotaz je na kola. Mám v plánu koupit nějaké pěkné elektrony a tak jsem otevřel techničák. Našel jsem tam, že můžu mít jenom kola 165/65 a R13 a nad tím ještě ''jednoduchá disková'' - žádná výjmka, nic prostě. Kdybych chtěl koupit R13 tak není skoro žádný výběr. Jako jasné můžu je tam hodit (R14) a na technickou jet na plecháčích, ale můj dotaz zní. Nejsou R14 moc velké? - Druhá otázka je na volant. Chtěl bych pořídit sportovní volant a chtěl bych se zeptat jak je to s policejní kotrolou. Musí to mít někde ozačení o homologaci? (Je mi jasné, že na technickou budu muset přehodit na normal) Prudí policie kvůli volantu? Popř. kdo s tím má zkušenosti tak bych poprosil nějaké rady jak na montáž a kdo zná značky, které mají homologaci (OMP a Sparco znám). Mimochodem, nemám tam airbag, kdyby tam byl tak bych nad tímto ani neuvažoval:) Děkuji za případné odpovědi Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 kola jsou povolena i 15 ale bud zapsat nebo sundavat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.