Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Aluška

Tak mě to nejede :myslim:( :(

Tady si stahni kodeky na to

link

Pak to urcite pujde. ;)

Jéé, děkuji, už to jede. Je to super. :super :super

[upravil dne 29/12/05 Aluška]

Odesláno

Asi jsem blbej, ale proč to dáváte sem, když je to v tématu \"Prigl č.14\" od Johna tady dole? :myslim

Já to jako mamlas stahoval dvakrát, abych zjistil, že je to stejné.:mrk

Odesláno

Právě proto, že to je tam dole, tak jsem ten odkaz dal znovu. Jsou určitě i tací, kteří by do toho prvního odkazu ani nenakoukli, protože netuší, že tam nějaké to video je. Co se týče toho, že to někdo stahuje 2x tak to je jeho chyba, protože z obou sekcí je poznat, že to je video ze 14. Prigl srazu.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Právě proto, že to je tam dole, tak jsem ten odkaz dal znovu. Jsou určitě i tací, kteří by do toho prvního odkazu ani nenakoukli, protože netuší, že tam nějaké to video je. Co se týče toho, že to někdo stahuje 2x tak to je jeho chyba, protože z obou sekcí je poznat, že to je video ze 14. Prigl srazu.

Nojo, jenže já byl moc zvědavej a myslel (:myslim) jsem, že jedno video je od Johna a druhé od tebe :D.

Odesláno

Jeee super jen škoda,že na mou spanělou jízdu byla už tma:roll.Rád bych se mrkl jak mi to jelo na letních gumách v takovém počasí;).Teď už ale jezdím na GoodYear Ultra grip 7 a super:super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...