Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahojte, "zabavam" sa s novonadobudnutou 106-tkou rok 1998 a je na nej nefunkcne centralne zamykanie. Pri zamykani sa zamkne iba zamok na vodicovej strane a pri odomykani sa odomkne iba zamok na vodicovej strane + kufor. Meral som kable pri odomykani na jednotlivych zamkoch a na kazdom jednom bolo +9,2V (ale motorcek sa ani nepohol, iba v nom cvakne). Pri zamykani multimeter ukazal 0V. Moja teoria je, ze odisli vsetky motorceky centralneho zamykania, alebo je vadny vodicov zamok, alebo bude zla jednotka s relatkami ktora ovlada zamykanie a odomykanie.

Dalsia podotazka, kde sa vlastne nachadza jednotka centralneho zamykania, lebo som povyberal vsetky pristupne relatka nad poistkovym boxom ale tie na centralne zamykanie nemali ziadny vplyv.

Upraveno uživatelem aughostino
Odesláno

za pojistkama je cerna krabicka
mas v haji zamek u ridice

zamkne mechanicky - mikrospinac na zamceni KO

odemkne mechanicky - jednotka dostane povel a otevre i kufr

zamek u spolujezdce nefunkcni nebo zlomeny

a nenapsal si jestli 3D nebo 5D model

Odesláno

jedna sa o 5dverovy model, da sa k tej jednotke dostat nejako rozumne? sice nemam velke ruky, ale snad kvoli jednej RJ nebude potrebne vyberat celu palubku.

na zamku vodica je okrem 2pin konektora aj trojpinovy. ked som preklemoval stredny pin a lavy pin tak sa dialo to iste ako pri zamykani klucom, zamklo iba dvere vodica a kufor. ked som preklemoval stredny pin a pravy pin, tak sa nestalo nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...