Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pozdravuji všechny, mám dotaz ohledne servořízení, koupil jsem repasované(bez nutnosti vrátit puvodní) a po namontování je vše lepší ale začalo to pod autem při nerovnostech lupat, nejvice v zatáčce a když je zatáčka nerovná tj jedno kolo je výše nez druhé tak tam křachne moc....po rovině nic necítím, jen na hrbolech lehké klepání uprostřed auta...spodní čepy i čepy řízení ok uložení tlumiče taky ok, ramena dle STK ok....když vezmu tyč řízení do ruky pod autem tak hřeben řízení má vůli v tom tělese....  nechal jsem tedy repasovat u jiné firmy moje puvodní řízení a dělá to to samé.. vule je na hřebeni menší ale je... co mám ještě vyzkoušet, předpokládám že vule tam být nesmí ,ne?(mezi hřebenem a telesem řízení) že by byly obe řízení špatná? jedine zbývají ramena ale na STK řekli že jsou ok....ale po zapáčení pákou kapánek se posunou v silentblocích-jsou pred 2 lety dáne nové meyle..nebo co ještě to muze neco zpusobovat. vůz partner 97 ..diky

• O 5 měsíců později...
Odesláno

tak servořízení bylo vyreklamované, nechal jsem to moje puvodní zrepasovat a po namontování opět byla vule mezi hrebenem a telesem rizení, pote jsem zajel  k prodejci a nabídl mi výměnu připravil jiné řízení a hned v prodejně se ukázalo ze je taky vadné že má vuli mezi hřebenem a telesem rozeni...tak tedy  3 řízení v háji, je to mozné? Samozrejme záruku uznali vše ok. ted ale jezdim s bouchacím autem klepe to tam v tech ulozeních tj  jak leze ven hrebenová tyc tak se pohybuje v pouzdrech.. dá se to nejak vymenit nebo kdo to umí nebo kde sehnat fakt dobré řízení (behat po vrakáčích se mi  nechce-navíc po namontování se musí udelat geoska a kdyz bude vadný tak jsou to vyhozený peníze, poradí někdo prosím?

pokud tedy nekomu neco klepe muze to byt hrebenová tyc - na zvedáku se to neprojeví ..jen pokud auto stojí...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...