soundlovers Odesláno 23. srpen 2016 Odesláno 23. srpen 2016 pozdravuji všechny, mám dotaz ohledne servořízení, koupil jsem repasované(bez nutnosti vrátit puvodní) a po namontování je vše lepší ale začalo to pod autem při nerovnostech lupat, nejvice v zatáčce a když je zatáčka nerovná tj jedno kolo je výše nez druhé tak tam křachne moc....po rovině nic necítím, jen na hrbolech lehké klepání uprostřed auta...spodní čepy i čepy řízení ok uložení tlumiče taky ok, ramena dle STK ok....když vezmu tyč řízení do ruky pod autem tak hřeben řízení má vůli v tom tělese.... nechal jsem tedy repasovat u jiné firmy moje puvodní řízení a dělá to to samé.. vule je na hřebeni menší ale je... co mám ještě vyzkoušet, předpokládám že vule tam být nesmí ,ne?(mezi hřebenem a telesem řízení) že by byly obe řízení špatná? jedine zbývají ramena ale na STK řekli že jsou ok....ale po zapáčení pákou kapánek se posunou v silentblocích-jsou pred 2 lety dáne nové meyle..nebo co ještě to muze neco zpusobovat. vůz partner 97 ..diky Citovat
peugeotpartner Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 tak servořízení bylo vyreklamované, nechal jsem to moje puvodní zrepasovat a po namontování opět byla vule mezi hrebenem a telesem rizení, pote jsem zajel k prodejci a nabídl mi výměnu připravil jiné řízení a hned v prodejně se ukázalo ze je taky vadné že má vuli mezi hřebenem a telesem rozeni...tak tedy 3 řízení v háji, je to mozné? Samozrejme záruku uznali vše ok. ted ale jezdim s bouchacím autem klepe to tam v tech ulozeních tj jak leze ven hrebenová tyc tak se pohybuje v pouzdrech.. dá se to nejak vymenit nebo kdo to umí nebo kde sehnat fakt dobré řízení (behat po vrakáčích se mi nechce-navíc po namontování se musí udelat geoska a kdyz bude vadný tak jsou to vyhozený peníze, poradí někdo prosím? pokud tedy nekomu neco klepe muze to byt hrebenová tyc - na zvedáku se to neprojeví ..jen pokud auto stojí...:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.