Gurmán Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Ahoj,mám tu na prodej 605tku na díly,je to 3litr ještě staré PRV v automatu,motor má špatné těsnění pod hlavou a proto bylo auto v roce 2011 odstaveno.Auto mám od pána který ho kupoval v roce 2000 přímo v Peugeotu když mělo najeto pár tisíc,ted má na budíku cca.180tis.km a dušoval se že to sedí. Každopádně je ve stavu jakym je,na díly,údajně v roce 2005 repasována převodovka jinak nic víc nevím.Já auto bral jenom kuli koženému introši (místo něj je tam ted semiš.) a pár kravinám jinak je to komplet.Elektrika tak nějak funguje,motor nastartuje ale hned chcípne,nevím.Automat řadí,mám tu ještě i manuální převodovku na tenhle motor a brzdový válec s posilovačem. Již nevyužiju,605 mám v naftě. Cena za auto 3000kč,ten zbytek po dohodě.Pouze celé auto,překáží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurmán Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Prodáno,prosím smazat.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.