Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

cau lidi potřebuji schema zapojení radia RD4. neuklada se mi pamět radia co mam přepojít?a jak maji byt zapojene repraky v kostce?potřebuji schema kde kam patří?! Přídam fotky

Auto byvalemu majiteli vykradli a ukradli radio a on poskladal do kostky repraky tak jak se mu hodilo...takže bych potřeboval schéma.A pak mi tam visí nějaky ružový,zluty,hnedy kabel a ted nevím jak to mám zapojit aby se mi ukladaly stanice??

IMG_20160808_160121.jpg

IMG_20160808_160145.jpg

IMG_20160808_160205.jpg

IMG_20160808_160241.jpg

Upraveno uživatelem Jirikl
Odesláno

To jsem si dokazal taky najít..ale nic ztoho není na moje konektory.. koukni jake mam a jake tam jsou nabizene... Mam jeden konektor plny tam budou repra všech 8 pinu a druha kostka je zapojení radia..

Odesláno

a jak zapojím aby se mi ukladaly ty stanice a pamět? co mam k čemu dopojit? mu tam visi ruzné draty.. a je tu někde navod na sundaní tapecu??

Odesláno

Vedle toho tlustého zelenyho je 12 furt a nad tím je po klíčku 

Pokud to tak nemáš stanice neudrží 

Další 2 jsou CAN sběrnice 

Ty 2 ustrizeny vypadají jak od mikrofonu otázka zda tam nebylo něco dozapojené 

Odesláno (upraveno)

V jednem konektoru mam zapojene 2 zelene nad sebou a pak 2 cervene jeden na jedne strasne a druhy na druhe straně... takze nevím jestli je to dobře zapojene nebo je chyba zapojení? nebo radia?

Jak říkam mam problem vtom že radio se neuklada pamět

a druhy problem ze ridicum reproduktor hraje strašně slabě :-(

Upraveno uživatelem Jirikl
Odesláno

Lidi potřebuju vedet ktery kabel dopojit aby se mi ukladala pamět.Když se podívate na konektor a ty kabely tak co stím?! ktery kam dopojit? díky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Potřebuji pomoct.Radio uz mi uklada stanice,ale neuklada nastaveni zvuku tzv.ze skonci na hlasitosti 8 a zapne se opět na 3.a PAK se radio nezapina po otočení klíčku. mam to dobre zapojene na 

16 mam kostru 

12 spinane

15 trvale napeti

IMG_20160820_104832.jpg

IMG_20160820_104857.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...