Jirikl Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 (upraveno) cau lidi potřebuji schema zapojení radia RD4. neuklada se mi pamět radia co mam přepojít?a jak maji byt zapojene repraky v kostce?potřebuji schema kde kam patří?! Přídam fotky Auto byvalemu majiteli vykradli a ukradli radio a on poskladal do kostky repraky tak jak se mu hodilo...takže bych potřeboval schéma.A pak mi tam visí nějaky ružový,zluty,hnedy kabel a ted nevím jak to mám zapojit aby se mi ukladaly stanice?? Upraveno 8. srpen 2016 uživatelem Jirikl Citovat
ferinko2 Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 https://www.google.sk/search?q=RD4+zapojenie+wires&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjblb6-tbLOAhVfFMAKHcYSA38QsAQILw&biw=1280&bih=701#tbm=isch&q=RD4+zapojenie+wires+peugeot Citovat
Jirikl Odesláno 8. srpen 2016 Autor Odesláno 8. srpen 2016 To jsem si dokazal taky najít..ale nic ztoho není na moje konektory.. koukni jake mam a jake tam jsou nabizene... Mam jeden konektor plny tam budou repra všech 8 pinu a druha kostka je zapojení radia.. Citovat
ferinko2 Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Nepíšeš aké auto,Pre full can P807 schéma v SS Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Nejjednodussi je vzít meraj sundat tapecy a měřit Bo jak vidím s barvickama se nedohodnes A zapojení co dal ferinko musí stačit Fakra je furt stejně Citovat
Jirikl Odesláno 9. srpen 2016 Autor Odesláno 9. srpen 2016 a jak zapojím aby se mi ukladaly ty stanice a pamět? co mam k čemu dopojit? mu tam visi ruzné draty.. a je tu někde navod na sundaní tapecu?? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Vedle toho tlustého zelenyho je 12 furt a nad tím je po klíčku Pokud to tak nemáš stanice neudrží Další 2 jsou CAN sběrnice Ty 2 ustrizeny vypadají jak od mikrofonu otázka zda tam nebylo něco dozapojené Citovat
Jirikl Odesláno 9. srpen 2016 Autor Odesláno 9. srpen 2016 (upraveno) V jednem konektoru mam zapojene 2 zelene nad sebou a pak 2 cervene jeden na jedne strasne a druhy na druhe straně... takze nevím jestli je to dobře zapojene nebo je chyba zapojení? nebo radia? Jak říkam mam problem vtom že radio se neuklada pamět a druhy problem ze ridicum reproduktor hraje strašně slabě :-( Upraveno 9. srpen 2016 uživatelem Jirikl Citovat
Jirikl Odesláno 10. srpen 2016 Autor Odesláno 10. srpen 2016 Lidi potřebuju vedet ktery kabel dopojit aby se mi ukladala pamět.Když se podívate na konektor a ty kabely tak co stím?! ktery kam dopojit? díky Citovat
Jirikl Odesláno 20. srpen 2016 Autor Odesláno 20. srpen 2016 Potřebuji pomoct.Radio uz mi uklada stanice,ale neuklada nastaveni zvuku tzv.ze skonci na hlasitosti 8 a zapne se opět na 3.a PAK se radio nezapina po otočení klíčku. mam to dobre zapojene na 16 mam kostru 12 spinane 15 trvale napeti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.