Jakubsabo Odesláno 5. srpen 2016 Odesláno 5. srpen 2016 Zdravim vas lidicky. Prosim zoufale o radu mam 406 2.0 16v 100kw benzin, r.v. 2000 a vys. Pred rokem se mi stalo ze auto samo od sebe se zaclo prehrivat ale po vypnuti a zapnuti zapalovani teplota behem vteriny spadla na 90. Pricemz kdyz rucicka ukazovala teplotu 130 stupnu a po vypnuti motoru a otevreni kapoty chladici system nebublal ani pres vicko neutikala voda. Letos jsem udelal rozvody, vodni pumpu nechal spravit bsi jednotku kde bylo rele klimy. Meril tlaky ale letos pri dovolene kdyz klima blbla tak teplota sla nahoru auto nevrelo a neslo ani chcipnout. (Pred dovolenou mi eletrikari diagnostikovali ze vsechny zavady jsou miltifunkcnim relem ktere je naproti ridici jednotce. Vymeneno a problem pretrval) kdyby nekdo poradil nebo vedel cim to je budu vdecny. Diky za kazdou radu Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. srpen 2016 Odesláno 5. srpen 2016 Skontrolovat kostru, alebo snimac teploty na motore. Citovat
Jakubsabo Odesláno 6. srpen 2016 Autor Odesláno 6. srpen 2016 Diky za radu kostru sem vycistil. Na prikostreni kary byla porezla tak uvidime po ceste domu 250km pak dam vedet Citovat
Jakubsabo Odesláno 6. srpen 2016 Autor Odesláno 6. srpen 2016 No tak hradec kralove do vysokeho myta bylo vsechno v poradku az na klimu ktera se mi dvakrat vypla ale v myte se auto zase podle budiku zaclo hrat. Klima vypla a uz nenastartovala a kdyz sem nemel kde zastavit az na benzince za lytomysly podle teplomeru kfery lezel na doraz sem chtel auto chcipnout ale motor bezel dal i po vypnuti zapalovani tak sem ho chcipl pres rychlost jako vzdy a voda v motoru nebublala ani z vicka nadobky voda nesrsela. Po opetovnem nastatovani a chcipnuti pres rychlost se mi teplota dostala pod 90 tak sem odjel z pumpy a teplota a i klima fungovala bezchybne az skoro k opave kde bydlim. ( normalne ten skritek ktery mi taha za kable uz mi pije nervy) Citovat
Jakubsabo Odesláno 8. srpen 2016 Autor Odesláno 8. srpen 2016 No jinak 2 dny jezdim a zase vsechno v pohode. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.