LENKA407 Odesláno 19. červenec 2016 Odesláno 19. červenec 2016 (upraveno) Ahojte mám veľký problém, vedeli by ste mi pomôcť??? Mám 407sw automat a ak mám zohriaty motor a vodu, tak po vypnutí motora už nenaštartujem. Musím počkať tak hodinku až kým teplota motora neklesne spolu s teplotou vody. Čidlo merania teploty vody, čidlo merania otáčok kľuky a taktiež aj vstreky som menila a stále nič. Upraveno 20. červenec 2016 uživatelem MJSytic Téma přesunuto Citovat
MotoMoto Odesláno 19. červenec 2016 Odesláno 19. červenec 2016 Promiň ale možná v sekci příslušného auta by se rada našla. Tady to je o počítačích. Citovat
KingSpade Odesláno 20. červenec 2016 Odesláno 20. červenec 2016 MotoMoto: A co ty víš, třeba tam má vira. Citovat
MotoMoto Odesláno 20. červenec 2016 Odesláno 20. červenec 2016 Tak to mě nenapadlo, v tom případě doporučuji instalovat přes CD vhodný antivirový SW, třeba new cooler, ten je prý dobrý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.