Jaroslav Pavlata Odesláno 9. červenec 2016 Odesláno 9. červenec 2016 Ahoj, dnes jsem napíchl svou 607 na diagnostiku, protože mi přestalo fungovat ABS a ESP, diagnostika vyhazuje chybu na snímači otáček právého předního kola, přesněji skrat, ovšem drátky jsou v pořádku, mám to tedy vyřešit výměnou celého snímače? Máte s tím někdo zkušenost? Další problém mám s CD changerem, nefunguje, diagnostika píše že nekomunikuje...co se dá dělat s tím? Citovat
vladosr Odesláno 9. červenec 2016 Odesláno 9. červenec 2016 ABS - co tak sa zamerat aj na ,,otevreny obvod,, Citovat
OK406 Odesláno 9. červenec 2016 Odesláno 9. červenec 2016 A není ,,špína" na snímači? Někdy pomůže jako u mě jen prostříknutí snímače odmašťovačem. Také zkontrolova a popřípadě prostříknout kontaktolem kontakty. Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 10. červenec 2016 Autor Odesláno 10. červenec 2016 Snímač mi nejde vytáhnout, drží jak sovětský svaz, máte někdo nějaký tip jak na to? Citovat
vladosr Odesláno 10. červenec 2016 Odesláno 10. červenec 2016 nie vzdy sa podari vybrat bez znicenia... Citovat
ChouLu Odesláno 10. červenec 2016 Odesláno 10. červenec 2016 Pokud máš kabely OK, tak je KO snímač Kup novej a máš klid Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 10. červenec 2016 Autor Odesláno 10. červenec 2016 Ok a s tím cd changerem mi poradite? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.