petaneczek Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 Kamarádi Peugeotu potreboval bych schema topeni s popisem klapek a elektroinstalace,klima je OK ale nepremi jedno zonova klima v P407.Dekuji za rady a obrazky. Petr Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. červenec 2016 Odesláno 9. červenec 2016 Klapky sa tu riesili niekoľko krát. Musis viac hľadať. Citovat
petaneczek Odesláno 9. červenec 2016 Autor Odesláno 9. červenec 2016 Ano,nasel jsem ,ale dvouzonu,ja mam jednozonovou a potreboval bych vedet ktera klapka jednozonove je ktera a ze ktere strany jsou servomotorky. Dekuji predem za rady. Citovat
petaneczek Odesláno 9. červenec 2016 Autor Odesláno 9. červenec 2016 Tak jsem našel na ruským webu a v příloze posílám dál Peugeot407 Jednozónové Topení klima klapky.docx Citovat
Rexx Odesláno 13. červenec 2016 Odesláno 13. červenec 2016 Jen bych doporučil tu klapku neopravovat, ale raději vyměnit. Měl jsem po předchozím majiteli jednu klapku (u dvouzónové) opravovanou, celkem slušně s oplechováním, prošroubovanou, ale ulomila se znovu. Práce s výměnou je natolik náročná, že se podle mě lepení nevyplatí, takže raději dát nové. Samozřejmě mi praskla po čase i ta druhá, naštěstí mě přinutila až tato druhá k výměně. Sadu jsem koupil mám pocit okolo necelých 2000,- na Kelly a oproti původní verzi je náchylné místo "vyztužené", takže by to mohlo vydržet déle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.