Minime007 Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 Zdravim forum , mel bych prosbu auto mi hlasi chybu P0243 a bohuzel jede v nouzovem rezimu. Zaroven mi sviti kontorlka chyba emisniho systemu ,ale to se podle me veze s touto chybou. A prip jizde pokud chci zapnout tempomat tak vyskoci chyba " porucha tempomatu". Poradi mi nekde kde bude problem ? Pripadne kde mam hledat spatnou hadicku nebo cidlo ? na diag vice informaci nebylo. Nasel jsem tu sice diskuze k teto chybe ,ale netusim kde to hledat na Peugeotu 607 2.7 Hdi rv.2005 MEl jsem tam jeste i chybu P010F ,ale ta sama zmizela a jiz se nezobrazuje . Diky moc za rady Citovat
Lukero Odesláno 8. duben 2017 Odesláno 8. duben 2017 Mam rovnaky problem. Ako si to vyriesil? Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2017 Odesláno 8. duben 2017 To ti uz tezko poradi. Ale toto je na vymenu turba. Resp jde to opravit za rozumny peniz a cas podle toho na ktere strane to je. Je to v ovladani turba a u motoru 2,7 je to servomotor ktery odejde. Citovat
Minime007 Odesláno 9. duben 2017 Autor Odesláno 9. duben 2017 Ahoj vyresil jsem to presne jak pise straki007 a navic jsem to vyresil u nej, timto mu zpetne dekuji :-) Takze doporucuji se mu ozvat a domluv si snim servis, auto od te doby v pohode , spojil jsem to rovnou s pravidelnym servisem a od te doby cca 14000km jezdim zase ok. :-) Citovat
nejin Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 Ahoj, měl bych dotaz na strakiho007. Mam 607 2,7HDi a auto se chová skoro stejně. Buď je hned po nastartování v nouzáku nebo do něj po chvíli skočí. Po zahřátí motoru a vypnutí klíčku pak auto jede normálně, i když chyba motoru je tam stálr (depollution system faulty) a chyba tempomatu je tam také a tempomat nefunguje. Dřív po vypnutí klíčku tempomat začal fungovat, ale teď už je pravidlem že nefunguje. Někdy to ještě vyhodí chybu převodovky, ale to nevím, zda s tím souvisí. CHyby na diagn.: P1350,P1351,P1352. Při kompletní diagn. hlásí chybí informace o aktuální rychlosti. Při diag. automatické převodovky píše: Zapnutí uzamykací spojky měniče momentu nepovoleno. Díky za případné rady a nápady:) Citovat
straki007 Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 No chyby v ECU nejsou na nouzak. Je to delano original doagnostikou nebo nejakou uni ? Pak by to chtelo vycist kody prevodovky ale taky origo diagnostikou. Citovat
nejin Odesláno 8. listopad 2017 Odesláno 8. listopad 2017 Díky za odpověď. Je to děláno uni diag., do Peug. jsem objednán v pondělí, nechám si vyčíst kody motor a převodovka, vezmu si oba protokoly a ozvu se. Citovat
nejin Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 V 6. 11. 2017 at 18:47, straki007 napsal: No chyby v ECU nejsou na nouzak. Je to delano original doagnostikou nebo nejakou uni ? Pak by to chtelo vycist kody prevodovky ale taky origo diagnostikou. Tak výpis origo diagn. motor: 1/ řídící jednotka motoru CMM SID201 (3 závady): Obvod relé žhavení před-po startu: P1351 místní-trvalá-ovládané relé/neovládané svíčky P1350 místní-trvalá-přerušený obvod nebo zkrat na kostru. P1352 místní-trvalá-ovládané relé/neovládané svíčky 2/ AUtomatická převodovka AM6 (1 závada): P0741 Přemostění měniče nemožné místní-přerušovaná-bez charakteristiky (dál je to údajně nepustilo). Na uni diagn. mi to ukazovalo Zapnutí uzamykací spojky měniče momentu nepovoleno. Další chyby již nebudu vypisovat, ae je to v oblastech: 3/ Elektronicky řízené pérování (3 závady) 4/ Aditivace nafty (závada=komunikace) 5/ Detekce podhuštěných pneumatik DSG (1 závada= U1213) 6/ dynamický korektor sklonu světel (závada=komunikace), zde je upadené táhlo světlé výšky k LZ kolu, to by mohlo být tím. 7/ Telematická jednotka RTx (2 závady= obě vnitřní závady) Dále doplňkové výsledky: SID201 relé žhavení před-po startu: Přerušený obvod na výstupu. A poslední papír je tabulka - kody závad aut. převodovky, kde je chyba P0741 popsána: Závada: nemožné přemostění měniče: Bez charakteristiky. Tak můžu poprosit o nějaké nápady? Protože v pugu jsou jako obvykle bez nápadů...Říkali mi, že je potřeba otestovat žhaviče, že to jim diag. neukáže, jestli je nějaký po smrti a případně který...Pokud bude potřeba, tak vše můžu naskenovat a připojit soubor, pokud to takto není dostačující. Díky předem za názor. Citovat
straki007 Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 Podle vseho cely tvuj problem bude v prevodovce,ne v motoru. Pokud by jsi to chtel resit tak mam tady pripadne celou prevodovku s menicem...... Do Chomutova s tim ale asi nedojedes..... Citovat
nejin Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Řešit to určitě chci. Ve kterou dobu můžu nejlépe zavolat, ať se zkusíme nějak domluvit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.