szoteka Odesláno 15. červen 2016 Odesláno 15. červen 2016 Krásný den. Stáhl jsem si poslední balík na RT4 (teda doufam, že to je ten muj - viz obrázek). Našel program, který mi dokázal vypalovat 2x rychlostí (jelikož NERO a jiné programy mi hlásily, že podporuje mechanika min. 10xNo podařilo se mi z balíku udělat upgrade na 8.31 pak aktualizace POIAle mapy ne a ne.. Prostě jsem zkoušl 1x, 2x, 8x vypalovat na ruzna media ale mechanika je nenačte.. Podotykam mechanikou v autě to není.Prostě už jsem bezradní.Díky za radu Citovat
vozzyn Odesláno 15. červen 2016 Odesláno 15. červen 2016 Zkus se podívat tady https://www.peugeot-club.com/topic/103425-mapy-rt3-vyreseno/#entry1718152, je to sice RT3, ale vypalování by mělo byt stejným stylem. Citovat
straki007 Odesláno 15. červen 2016 Odesláno 15. červen 2016 No pokud jsi bezradnÍ tak to nevim nevim jak vymyslet. Nejspis si zkusit koupit original pack a nahrat to originalem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.