honza.praha Odesláno 18. říjen 2007 Odesláno 18. říjen 2007 Není nad to být v něčem první potlesk potlesk. Někde na netu jsem četl, že ty dvouhmotové setrváky se nepovedly a že údajně stačí párkrát pozdě vyřadit při brždění na světlech, je hotovo a v servise se radují, že mají dalšího klienta za cca 30 tis. A to aniž bych se chtěl vymluvat na manželku se může stát asi každému. Zřejmě to funguje jako dokolalé "kur*ítko", neboli součástka, kterou obsahuje každý správný stroj, která jeho funkci dokonale k...í. Citovat
lamancha Odesláno 18. říjen 2007 Odesláno 18. říjen 2007 no ale ještě jsem tady nečetl jestli ten hvízdající strvák má ještě na něco vliv, jestli jde o kosmetickou vadu nebo tím, že si budu "pohvizdávat" odvařím ještě něco:mrk Citovat
RychJ-1 Odesláno 18. říjen 2007 Odesláno 18. říjen 2007 Původně zaslal: lamancha no ale ještě jsem tady nečetl jestli ten hvízdající strvák má ještě na něco vliv, jestli jde o kosmetickou vadu nebo tím, že si budu "pohvizdávat" odvařím ještě něco:mrk Když jsem to řešil v Peugeotu a řekl jsem mu,že chci na dovolenou do Chorvatska, tak mi řekl, že to musíme udělat než odjedu, protože bych tam prý taky nemusel dorazit..Ale zase v jiném servisu co jsem se na to telefonicky ptal, tak mi bylo řečeno,že se nic zničit nemůže... Tak si vyber. Citovat
honza.praha Odesláno 18. říjen 2007 Odesláno 18. říjen 2007 potvrzuji co "odborník", to názor. Někdo říká, že to nemůže nic udělat, někdo už měl zkušenost, že to odvařilo spojku a nehnul se od chodníku. Já to raději udělám před cestou na lyžování ven. Myslím, že odtah z Itálie by stál asi jako nový setrvák. Citovat
Leos Odesláno 18. říjen 2007 Odesláno 18. říjen 2007 Nevíte někdo jestli se problém se setrvačníkem projevuje i u motoru HDI/100kW? Mám najeto 65000km a zatím je vše v pořádku. Citovat
domav Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 Původně zaslal: Leos Nevíte někdo jestli se problém se setrvačníkem projevuje i u motoru HDI/100kW? Mám najeto 65000km a zatím je vše v pořádku. Ano myslím si, že se to projevuje i u těchto motorů..bohužel Citovat
Guest salo000 Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 vie niekto presne povedat z akej 406pasuje zotrvacnik na 307hdi 79kw?za odpoved vdaka Citovat
honza.praha Odesláno 26. říjen 2007 Odesláno 26. říjen 2007 pánové omlouvám se, zdá se, že jsem vás nechtěně obelhal. Žil jsem v tom, že mám pouze 66kw a až dnes jsem po kontaktu s lesingovkou a nahlédnutí do kopie velkého TP zjistil, že mám zřejmě 79kw. Ještě se to ověřuje, ale pokud je to tak, záhada mého setrváku je tím objasněna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.