Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Není nad to být v něčem první potlesk potlesk.

Někde na netu jsem četl, že ty dvouhmotové setrváky se nepovedly a že údajně stačí párkrát pozdě vyřadit při brždění na světlech, je hotovo a v servise se radují, že mají dalšího klienta za cca 30 tis. A to aniž bych se chtěl vymluvat na manželku se může stát asi každému. Zřejmě to funguje jako dokolalé "kur*ítko", neboli součástka, kterou obsahuje každý správný stroj, která jeho funkci dokonale k...í.

Odesláno

no ale ještě jsem tady nečetl jestli ten hvízdající strvák má ještě na něco vliv, jestli jde o kosmetickou vadu nebo tím, že si budu "pohvizdávat" odvařím ještě něco:mrk

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

no ale ještě jsem tady nečetl jestli ten hvízdající strvák má ještě na něco vliv, jestli jde o kosmetickou vadu nebo tím, že si budu "pohvizdávat" odvařím ještě něco:mrk

Když jsem to řešil v Peugeotu a řekl jsem mu,že chci na dovolenou do Chorvatska, tak mi řekl, že to musíme udělat než odjedu, protože bych tam prý taky nemusel dorazit..Ale zase v jiném servisu co jsem se na to telefonicky ptal, tak mi bylo řečeno,že se nic zničit nemůže...

Tak si vyber.:D

Odesláno

potvrzuji co "odborník", to názor. Někdo říká, že to nemůže nic udělat, někdo už měl zkušenost, že to odvařilo spojku a nehnul se od chodníku. Já to raději udělám před cestou na lyžování ven. Myslím, že odtah z Itálie by stál asi jako nový setrvák.

Odesláno

Nevíte někdo jestli se problém se setrvačníkem projevuje i u motoru HDI/100kW? Mám najeto 65000km a zatím je vše v pořádku. :super

Odesláno
Původně zaslal: Leos

Nevíte někdo jestli se problém se setrvačníkem projevuje i u motoru HDI/100kW? Mám najeto 65000km a zatím je vše v pořádku. :super

Ano myslím si, že se to projevuje i u těchto motorů..bohužel

Odesláno

vie niekto presne povedat z akej 406pasuje zotrvacnik na 307hdi 79kw?za odpoved vdaka

Odesláno

pánové omlouvám se, zdá se, že jsem vás nechtěně obelhal. Žil jsem v tom, že mám pouze 66kw a až dnes jsem po kontaktu s lesingovkou a nahlédnutí do kopie velkého TP zjistil, že mám zřejmě 79kw. Ještě se to ověřuje, ale pokud je to tak, záhada mého setrváku je tím objasněna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...