Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ne... v BSI (pokud se bavíme o jednotce konfortní) jsou uložené jako dálka, tak kody ke klíčkům a jednotka se páruje s jednotkou ECU motoru.

Pokud se bavíme o ECU motoru, tak tam jsou napárovaný klíče :) 

Odesláno

no myslim tu skrinku co je vlavo od motoru. v servise mi tvrdia ze je chybna a zhanaju novu. jednu tam uz dali ale chba sa neodstranila. - svieti kontrolka diagnostiky a sklbne motorom ked sa rozsvieti. nejako dlho im to trva tak zacinam mat pochybnosti.preto som chcel vediet ci je to komplikovane vymenit

Odesláno

Peugeot 206 napisane v nadpise. no ved ten dovod by som vedet chcel. vraj nefungoval ventilator mi povedal potom neviem co este. Jednoducho chcem vedieet nejaky nazor lebo sa mi to nepaci ako to prebieha

Odesláno

ja sa v tom moc nevyznam, keby si povedal hned co chces tak to napisem naraz. tiez tvrdil nieco o vypnutom imobilizeri .tak preto mi to vrta v hlave lebo uz ma tretiu jednotku od nejakeho poliaka z polska.a stale je cosi zle. tvrdi ze urcite uz nie je ziadna chyba takze to je len ta riadiaca jednotka problem. skusim pripojit stitok tej jednotky. a este na tej povodnej odstranili tu vrstvu v com je to zaliate. auto sa zdalo ze uz ide ale ked to zaliali naspat tak uz znova strajkovalo.   nepodarilo sa najst chybu. pripajam obrazok .

post-20786-0-46135500-1465416487_thumb.j

Odesláno

cely problem zacal tym ze zasvietila kontrolka diagnostiky motora. Bolo to len obcas.Za jazdy .sklbo motorom. ale islo to dalej. potom sa to zhorsovalo a robilo to castejsie. tak som to zaniesol kusok od domu je servis. nie znackovy. povymienali nejake snimace. chvilu to slo.a potom to robilo znova. ale uz niekedy sa nedalo pohnut autom pri starte. zhasinal motor. ked postalo auto do vecera napriklad tak islo zase par km. robilo to nahodne. v zime to bolo najhorsie sa mi zdalo. tak som im auto zobral a dal do druheho servisu. a to som uz pisal .presli cele auto a tvrdi ze bola chyba v riadiacej jednotke. neviem ake mali softy na diagnostike ale prave ze im to nic neukazovalo. ziadna chyba ani za jazdy sa nozobrazila ked to sklblo.aspon tak mi povedali. cele to zacalo ked som bol na takej polnej ceste a odlomil sa mi vyfuk za tou castou co je katalyzator.asi bol prehrzaveny tak mi to privarili. odvtedy sa prejavuje ta chyba ale neviem ci to moze stym suvisiet nejako.auto sme zdvihli na zdvihaku ako pri oprave defektu aby sme dociahli  pridrotovat vyfuk drotom lebo suchal po asfalte. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...