allone Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 je mozne vymenit riadiaciu jednotku za novu len vymenou bez dalsich nejakych cinnosti.Je to zlozite? napise niekto nieco o tom?dakujem Citovat
ChouLu Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Ne... v BSI (pokud se bavíme o jednotce konfortní) jsou uložené jako dálka, tak kody ke klíčkům a jednotka se páruje s jednotkou ECU motoru. Pokud se bavíme o ECU motoru, tak tam jsou napárovaný klíče Citovat
allone Odesláno 7. červen 2016 Autor Odesláno 7. červen 2016 no myslim tu skrinku co je vlavo od motoru. v servise mi tvrdia ze je chybna a zhanaju novu. jednu tam uz dali ale chba sa neodstranila. - svieti kontrolka diagnostiky a sklbne motorom ked sa rozsvieti. nejako dlho im to trva tak zacinam mat pochybnosti.preto som chcel vediet ci je to komplikovane vymenit Citovat
straki007 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Ty ani nepises na cem. A kdyz vymenili jednu a nepomohlo tak co je za duvod menit dalsi? Citovat
allone Odesláno 8. červen 2016 Autor Odesláno 8. červen 2016 Peugeot 206 napisane v nadpise. no ved ten dovod by som vedet chcel. vraj nefungoval ventilator mi povedal potom neviem co este. Jednoducho chcem vedieet nejaky nazor lebo sa mi to nepaci ako to prebieha Citovat
ChouLu Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Hezký no Ale straki myslel jakej motor... Citovat
straki007 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 A jee jee. Tak dalsi otazka. A co tam mas? Bosch....magneti....sagem ...?? Citovat
straki007 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 (upraveno) Aha. Ta a ted. MM48P ?? MM48P2??? IAW...xxx Radeji bych asi skubal chlupatou deku. Upraveno 8. červen 2016 uživatelem straki007 Citovat
straki007 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Ikdyz ono to nemeni nic na otazce co je potreba . Je potreba udelat virgin (novou) jednotku a nebo vypnout immo. Citovat
allone Odesláno 8. červen 2016 Autor Odesláno 8. červen 2016 ja sa v tom moc nevyznam, keby si povedal hned co chces tak to napisem naraz. tiez tvrdil nieco o vypnutom imobilizeri .tak preto mi to vrta v hlave lebo uz ma tretiu jednotku od nejakeho poliaka z polska.a stale je cosi zle. tvrdi ze urcite uz nie je ziadna chyba takze to je len ta riadiaca jednotka problem. skusim pripojit stitok tej jednotky. a este na tej povodnej odstranili tu vrstvu v com je to zaliate. auto sa zdalo ze uz ide ale ked to zaliali naspat tak uz znova strajkovalo. nepodarilo sa najst chybu. pripajam obrazok . Citovat
straki007 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Tak napis co to presne dela a jake chyby skacou v ecu na diagnostice. Citovat
allone Odesláno 8. červen 2016 Autor Odesláno 8. červen 2016 cely problem zacal tym ze zasvietila kontrolka diagnostiky motora. Bolo to len obcas.Za jazdy .sklbo motorom. ale islo to dalej. potom sa to zhorsovalo a robilo to castejsie. tak som to zaniesol kusok od domu je servis. nie znackovy. povymienali nejake snimace. chvilu to slo.a potom to robilo znova. ale uz niekedy sa nedalo pohnut autom pri starte. zhasinal motor. ked postalo auto do vecera napriklad tak islo zase par km. robilo to nahodne. v zime to bolo najhorsie sa mi zdalo. tak som im auto zobral a dal do druheho servisu. a to som uz pisal .presli cele auto a tvrdi ze bola chyba v riadiacej jednotke. neviem ake mali softy na diagnostike ale prave ze im to nic neukazovalo. ziadna chyba ani za jazdy sa nozobrazila ked to sklblo.aspon tak mi povedali. cele to zacalo ked som bol na takej polnej ceste a odlomil sa mi vyfuk za tou castou co je katalyzator.asi bol prehrzaveny tak mi to privarili. odvtedy sa prejavuje ta chyba ale neviem ci to moze stym suvisiet nejako.auto sme zdvihli na zdvihaku ako pri oprave defektu aby sme dociahli pridrotovat vyfuk drotom lebo suchal po asfalte. Citovat
allone Odesláno 13. červen 2016 Autor Odesláno 13. červen 2016 mas tam aj kontakt na SR. v akom meste to je? dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.