David156 Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Ahoj,tak včera z ničeho nic ztráta výkonu a auto chcíplo. Diagbox vypisuje chybu F4C4 Závada tlak motorového oleje. Auto nastartuje tak na 3 vteřiny,pak se trošku zakouří někde od prostoru EGR nebo turba. Setkal se s tim někdo? Jinak auto je Peugeot 407 2,0 RHR,najeto 218tkm,EGR měněny minuly rok, olej jsem menil před 200km. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Zkontrolovat konektor spínače tlaku oleje, kabeláž a samotný spínač. Samozřejmě nejdřív hladinu oleje. Citovat
David156 Odesláno 18. květen 2016 Autor Odesláno 18. květen 2016 Kabelaž je OK,hladina taky. Na zahranicním foru jsem se dočetl že hlášku F4C4 vyřešila výměna rozvodne jednotky BSM (Body Switch Modul), Jsou na ni jen konektory a relatka a je cela zalita pryskyrici. Odešla Vám taky někomu? Motor 2,0Hdi RHR Citovat
HonzaZ Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Ano, mohla by to být BSM. Signál ze snímače jde na ní. Chtělo by to zkusit změřit na konektoru (kontaktu) ohmmetrem proti kostře, zda se při startování změní hodnota odporu na tomto kontaktu. Tlakový spínač oleje spíná pouze kostru na tento kontakt. Citovat
David156 Odesláno 20. květen 2016 Autor Odesláno 20. květen 2016 Cesta od tlakoveho spinace vypada ok. Tedkom jsem na diagnostice daval testy akcnich clenu,vse ok az na rele napajeni. Nevite kde se nachazi,neni to na te desce BSM..!? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.