Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň, mam taký problém.

Od nejakého času mi teplomer na palubovke nedal viac ako 70°C, kúrenie nefungovalo, vždy len začal teplý a potom vlažný. Vždy to stúpalo od minima do 70°C. Vymenil som termostat (nie nový dal som ho z pokazenej 406). To isté avšak zmena. Teraz ručička na palubovke ukazuje stále 70°C, stále aj ked nieje naštartované aj keď sa dlhý čas na ňom nedalo. Ako keby bola zaseknutá.

Odesláno

Budeš to muset trochu rozvést a taky napsat třeba co máš za motor, klimatizaci a co jsi už kontroloval. Teplotní čidlo funguje? Netočí se ti ventilátor hned po startu? Ukazatel teploty může být vadný ale pokud ti to netopí, tak bude problém jinde.

Odesláno (upraveno)

Mám Peugeot 306 2.0 HDI Break ročník 1999. Vymenil som termostat za nový, otvára pri 83°C.

Čo som zatial zistil po výmene: 

Hadica od termostatu je horúca, jedno hadica od kúrenia (do radiatoru) je horúca a druhá je vlažná, teplotota, teda ručička sa mi zasekla na 70°C. Keď prídem ku autu po dlhom čase tak stále je na tej 70, naštartuje chvílu idem a klesne na 0 a zase stúpne max po 70°C.

Napadá ma že môže byť zlý teplomer a radiator. Neviete kde nájdem teplomer aby som ho mohol vymeniť?

Upraveno uživatelem eptY
Odesláno

vypadá to na neprůchozí radiátor topení, odpoj obě hadice na příčce za motorem a propláchni jej vodou, pokud voda neprojde, vyměnit radiátor--to topení oprav nejdříve

teplotu vody zkus po jízdě jiným nezávislým teploměrem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...