stafflik Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 Používá někdo tenhle program k připojení ke vzdálené ploše? Z ničeho nic mi to háže chybovou hlášku too many security failures. Nevíte co s tím? V chybových hlášeních na webu jsem našel toto: Knowledge base: Error Messages Too many security failures Cause VNC® Server has a 'blacklisting' scheme that blocks an IP address after five unsuccessful connection attempts. The IP address is initially blocked for ten seconds, but this doubles for each unsuccessful attempt thereafter. Resolution A successful connection from an IP address resets the blacklist timeout. This is built in to VNC Server and does not rely on operating system support. If you have failed to enter your connection details correctly a large number of times, it's possible they are not correct. Please ensure that you are connecting to the correct VNC Server, and that you are entering the correct username and/or password. To reset the blacklist, you simply need to not attempt a connection for a short period of time, or restart the VNC Server software. Dík za rady Citovat
Pacho69 Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Já tedy moc nerozumím tomu, co je na tom popisu nejasného? Citovat
stafflik Odesláno 6. květen 2016 Autor Odesláno 6. květen 2016 No za první to že neumím anglicky. To co mi prozradí strýček google tak jsem pochopil že se nemám delší dobu připojovat kvůli vymazání blacklistu. Jenže i když jsem se nepřipojil týden, tak náprava žádná. Takže počítám že to tak jednoduchý nebude a dělám něco špatně... Citovat
Pacho69 Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 No pokud ani nerozumíš tomu, co ti přeloží gůgl, tak jednoduše. Pokud se ze stejné IP pokusíš 5x po sobě nekorektně přihlásit, dostane se tvoje IP na blacklist na 10s. Při každém dalším pokusu se čas zdvojnásobuje. Adresy na blacklistu se jsou blokovány. Úspěšné připojení resetuje záznam v blacklistu. Blacklist VNC je nezávislý na OS. Reset můžeš udělat restartem služby VNC. Citovat
stafflik Odesláno 6. květen 2016 Autor Odesláno 6. květen 2016 Tohle jsem ještě pochopil. Nechápu, proč když je to omezeny časem, tak se ani po týdnu nepřipojování nemůžu na tu plochu dostat a pořád tam mám tuhle hlášku. Navíc další co mi nejde do hlavy, proč se vůbec dostanu na black list. Pokud se v pohodě připojím, ukončím v pořádku spojení a při dalším pokusu se připojit mi to nejde s touhle hláškou. Další záležitost je reset služby VNC. Sakra to udělám jak, když v programu žádná funkce na reset není, teda aspoň ať čumim jak čumim, tak nic nevidim. Jo ptám se jak magor, ale do kompů zas tak nedělám, tak mi to nic moc neříká... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.