georg Odesláno 6. květen 2003 Odesláno 6. květen 2003 MMMMM: byla to montaz centralu (2*5, 2*2) a alarmu LF 200 (vcetne dodavky matrose) cena 5800 kc. Jine alarmy - dela urcite vsechny od Legendfordu, jablotron a pod. fakt nevim.. . Citovat
Guest MMMMM Odesláno 9. květen 2003 Odesláno 9. květen 2003 Panove ma nekdo radu na tento napad. Jak zabezpecit haupnu proti otevreni zevnitr (sam abych ji otevřel) A co odpojit v motoru (TD) aby kdyz zlodej neotevre haupnu nemohl odjet. To odpojeni udelam vzdy vecer na parkovisti a rano opet zapojim. Nenapada me ale co odpojovat. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Tak porad nic,zadny napad? Jak zabezpecit haupnu proti otevreni zevnitr (sam abych ji otevřel).Snazte se Citovat
Stefan Odesláno 12. květen 2003 Autor Odesláno 12. květen 2003 5xM nevim co pořád řešíš mě stálo zabespečení 15.000kč pokud mi auto nikdo neukradne budu rád pokud ano tak sem proto neudělal vše a nepřeju ti aby ti auto někdo ukradl v ten moment se budeš mlátit do palice že si tam nedal třeba vyhledávač od firmy SHERLOG mužeš mi věřit mám s tím zkušenost Citovat
oddie Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Představa, že si pořídím takhle nové auto, jako je 406-ka, a budu tam domatlávat nějakou tajnou závoru na kapotu, a pokaždé když zaparkuju, utrhnu něco z motoru a odnesu si to domů - to myslíš vážně???? Tohle jsem dělal před deseti lety u žigulíku, že jsem si nosil domů kabel od svíček, ale dneska? Navíc, představa, že lije jak z konve, nebo sněží, a já se nejprv sápu pod kapotu, abych vůbec nastartoval... brrr. Pro zabezpezpečení takového auta bych se spokojil s alarmem, imobilizérem, pagerem a zámkem pedálů. Vymýšlet nějaké harakiri s kapotou a vyndaváním něčeho je podle mě blbost. Citovat
tomyka Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 znamemu tedka ukradli mesacneho bavoraka za 1600000SK. byl v madarsku se koupat a vykradli mu uschovnu batozin ci co a poslo aj auto. p406 jeho kamose policie nasla po 2hod odstaveny ale bavor byl fuc. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. květen 2003 Odesláno 12. květen 2003 Vyndavat neco to je samozdrejme blbost.Ale zabezpecit mechanicky haupnu proti otevreni si myslim ze je podobne jako mit tam zabezpeceni pedalu.Pokud tam mas imobilizer a zamykani pedalu je vetsi pravdepodobnost ze si s tim poradi,pokud mas jeste zabezpecenou haupnu proti otevreni,zkus zdolat imobilizer bez otevreni haupny. Jen mala blbost = zabezpeceni haupny. Co rikate tomuto: http://motoalarm.vyrobce.cz/ GSM1 1990 Kč + dobíjení 290 Kč + Ericsson A1018s 990 Kč, ultrazvukové zařízení 1300 Kč. Celkem tedy za 4570 Kč. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 13. květen 2003 Odesláno 13. květen 2003 Covece nevim,Jablotron? LG? nebo jen mechanicky a nebo ten mobil.Ale kazdopadne chci zabezpecit haupnu proti otevreni ale stale nevim jak?Nemas napad.Kopni me Citovat
Stefan Odesláno 13. květen 2003 Autor Odesláno 13. květen 2003 Jak zevnitř mysliš z prostoru motoru Citovat
voštík Odesláno 13. květen 2003 Odesláno 13. květen 2003 MMMMM: no ja bych teda tu haupnu asi privaril napevno k blatnikum Sorry, ze tak blbe kecam do duchaplne a poucne diskuze....... ale jsem si nemohl tuto stupiditu odpustit Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. květen 2003 Odesláno 14. květen 2003 No maslite ze je to to prave orechove zabezpecit haupnu proti otevreni? Nebo je to volovina? Citovat
Stefan Odesláno 14. květen 2003 Autor Odesláno 14. květen 2003 Ja mám na haupně spínač na alarm jako asi všechny alarmy a jak to mysliš zabespečit aby se nedala otevřít s prostoru řidiče nebo venku od motoru Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. květen 2003 Odesláno 14. květen 2003 Přesně tak,mít tam spínač na alarm je také dobré ale houkání si nikdo nevšimne (houkání snad má být max. 30sec.). Prostě zevnitr udelat nejake zamykání na otevření haupny,nebo nejakou mech. zavoru primo na kapote zevnitr abych ji mohl zespohu odemknout atd.nevim Citovat
Radek V. Odesláno 14. květen 2003 Odesláno 14. květen 2003 Za totace vyslo ve Svete motoru planek na otevirani kapoty pomoci elektromagnetu ze starteru. Misto obyc. vypinace dej ten na zamek a je to..... Jenom pak musis vyspekulovat nahradni zdroj, kdyby se ti nahodou vybila baterka, tak nevim jak by si se k ni dostal;) Citovat
Stefan Odesláno 14. květen 2003 Autor Odesláno 14. květen 2003 Nevšímavost lidí k houkání alarmu řešim pagerem Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. květen 2003 Odesláno 14. květen 2003 Ale ta vzdalenost je dosti mala Citovat
Stefan Odesláno 14. květen 2003 Autor Odesláno 14. květen 2003 2km ve volném prostoru a 600m v zástavbě to je podle mě dost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.