Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zabezpečeni našich miláčků!!!

Recommended Posts

Odesláno

MMMMM: byla to montaz centralu (2*5, 2*2) a alarmu LF 200 (vcetne dodavky matrose) cena 5800 kc. Jine alarmy - dela urcite vsechny od Legendfordu, jablotron a pod. fakt nevim.. .

Odesláno

Panove ma nekdo radu na tento napad.

Jak zabezpecit haupnu proti otevreni zevnitr (sam abych ji otevřel)

A co odpojit v motoru (TD) aby kdyz zlodej neotevre haupnu nemohl odjet. To odpojeni udelam vzdy vecer na parkovisti a rano opet zapojim. Nenapada me ale co odpojovat.

Odesláno

Tak porad nic,zadny napad?

Jak zabezpecit haupnu proti otevreni zevnitr (sam abych ji otevřel).Snazte se

Odesláno

5xM nevim co pořád řešíš mě stálo zabespečení 15.000kč pokud mi auto nikdo neukradne budu rád pokud ano tak sem proto neudělal vše a nepřeju ti aby ti auto někdo ukradl v ten moment se budeš mlátit do palice že si tam nedal třeba vyhledávač od firmy SHERLOG mužeš mi věřit mám s tím zkušenost :)

Odesláno

Představa, že si pořídím takhle nové auto, jako je 406-ka, a budu tam domatlávat nějakou tajnou závoru na kapotu, a pokaždé když zaparkuju, utrhnu něco z motoru a odnesu si to domů - to myslíš vážně???? Tohle jsem dělal před deseti lety u žigulíku, že jsem si nosil domů kabel od svíček, ale dneska?

Navíc, představa, že lije jak z konve, nebo sněží, a já se nejprv sápu pod kapotu, abych vůbec nastartoval... brrr.

Pro zabezpezpečení takového auta bych se spokojil s alarmem, imobilizérem, pagerem a zámkem pedálů. Vymýšlet nějaké harakiri s kapotou a vyndaváním něčeho je podle mě blbost.

Odesláno

znamemu tedka ukradli mesacneho bavoraka za 1600000SK. byl v madarsku se koupat a vykradli mu uschovnu batozin ci co a poslo aj auto. p406 jeho kamose policie nasla po 2hod odstaveny ale bavor byl fuc.:(

Odesláno

Vyndavat neco to je samozdrejme blbost.Ale zabezpecit mechanicky haupnu proti otevreni si myslim ze je podobne jako mit tam zabezpeceni pedalu.Pokud tam mas imobilizer a zamykani pedalu je vetsi pravdepodobnost ze si s tim poradi,pokud mas jeste zabezpecenou haupnu proti otevreni,zkus zdolat imobilizer bez otevreni haupny. Jen mala blbost = zabezpeceni haupny.

Co rikate tomuto:

http://motoalarm.vyrobce.cz/

GSM1 1990 Kč + dobíjení 290 Kč + Ericsson A1018s 990 Kč, ultrazvukové

zařízení 1300 Kč.

Celkem tedy za 4570 Kč.

Odesláno

Covece nevim,Jablotron? LG? nebo jen mechanicky a nebo ten mobil.Ale kazdopadne chci zabezpecit haupnu proti otevreni ale stale nevim jak?Nemas napad.Kopni me

Odesláno

MMMMM: no ja bych teda tu haupnu asi privaril napevno k blatnikum :)

Sorry, ze tak blbe kecam do duchaplne a poucne diskuze....... ale jsem si nemohl tuto stupiditu odpustit :(

Odesláno

No maslite ze je to to prave orechove zabezpecit haupnu proti otevreni? Nebo je to volovina?

Odesláno

Přesně tak,mít tam spínač na alarm je také dobré ale houkání si nikdo nevšimne (houkání snad má být max. 30sec.). Prostě zevnitr udelat nejake zamykání na otevření haupny,nebo nejakou mech. zavoru primo na kapote zevnitr abych ji mohl zespohu odemknout atd.nevim

Odesláno

Za totace vyslo ve Svete motoru planek na otevirani kapoty pomoci elektromagnetu ze starteru. Misto obyc. vypinace dej ten na zamek a je to.....;)

Jenom pak musis vyspekulovat nahradni zdroj, kdyby se ti nahodou vybila baterka, tak nevim jak by si se k ni dostal;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...