Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dovolím si sem hodit ještě jeden dotaz. Snad se nebudete zlobit. Na RD4 mi nefunguje správně BT. Telefon spáruji, když někdo volá, tak mi RD4 vyzvání, hovor přijmu a je cca 20s ticho. Ke spojení dojde až hrozně pozdě. Jde nějak updatovat SW?

Koupil jsem si místo changeru AUX adaptér, ale nejde mi zprovoznit. Ani v Peugeotu jim to nešlo. Nechápu proč.

http://www.ahifi.cz/aux-adapter-pro-autoradia-citroen-peugeot-rd4-0.html

Odesláno

S tím BT nevím, ale co se týká AUX kabelu, tak je vždy zapojen pro AUX 2. Pokud máš nakonfigurován AUX 1, tak nemůže fungovat, protože jsou jinak zapojeny piny. Musí se přepíchat do správných pozic a pak to funguje jak má.

Odesláno

Je to zapojené místo changeru. Ten AUX 1 a AUX 2 se konfiguruje na diagnostice? Když jim v Peugeotu řeknu ať povolí AUX 2, tak to půjde? Díky.

Odesláno

kdyby clovek trochu premyslel a zacal pouzivat google zjistil by ze AUX 1 a AUX 2 jsou v jednom konektoru na jinych pouicich
a ze cinske kabely maji zapojeni uplne jine (asi Skodovacke nebo BMW) a ze je potreba prepinovat

navic nenapsal jestli AUX1(AUX2) vubec jde aktivovat

Odesláno

Na RD4 u P407 jsou oba AUX vstupy. Pokud má RD4 jeden anténní konektor, tak má pouze jeden AUX, pokud dva tak má oba AUX. To platí všeobecně pro RD4 i u jiných modelů.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, když jsem chtěl na RD4 zapojit AUX2 (na AUX1 mám HF), tak jsem zjistil, že mám na konektoru v autě obsazený pin č.2 a s ním i pin č.8 (i když rádio na 8 nemá pin). Hledal jsem ve schématech o co by se mohlo jednat a našel jsem, že by to mělo být propojeno do reproduktorový části (piny 2 a 6) - viz. obrázek to propojení v oranžovým kroužku. Máte někdo tušení proč to tam je?

RD4.jpg.d2619c5bcda14ca75cd67086465d307e.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...