blejd Odesláno 17. prosinec 2005 Odesláno 17. prosinec 2005 Tak som sa minule pozeral ze kolko je stupnov, lebo pri prebiehani z vchodu do auta mi bola trochu zima a pisalo ze - 7 stupnov....este aj pipal ze "ICE ALERT".....no hovorim si pohoda pojdem opartne. Idem asi kilometer - dva...ked tu zrazu jednym okom zavadim na display pocitaca a j*b ze 12 stupnov celzia.....motor zohriaty asi na 40 - 50 stupnov...no nechapem co to je za haluz....zacal som si to vsimat castejsie....a fakt sa mi trochu ten teplomer haluzi... ostatna elektronika je v poho... Tak sa chcem spytat ci aj vy mate neake take skusenosti, pripadne viete KDE je to pos**ne cidlo ? hmmm ? Citovat
dusans Odesláno 18. prosinec 2005 Odesláno 18. prosinec 2005 To čidlo je v zrcátku u řidiče.Mě to ukazuje tak s presnosti +- 1 stupeň Citovat
blejd Odesláno 18. prosinec 2005 Autor Odesláno 18. prosinec 2005 okej diky...skusim pohladat...predtym mal moj otec vzdy citroena a tie to mali vzdy zospodu na spetnom zrkadle..... dik Citovat
Hnidopich Odesláno 19. prosinec 2005 Odesláno 19. prosinec 2005 Nekdy to cidlo odejde . Me uz ho jednou menili. Ukazovalo pri 0°C asi 12 °C. [upravil dne 19.12.05 Hnidopich] Citovat
blejd Odesláno 19. prosinec 2005 Autor Odesláno 19. prosinec 2005 Původně zaslal: Hnidopich Nekdy to cidlo odejde . Me uz ho jednou menili. Ukazovalo pri 0°C asi 12 °C. [upravil dne 19.12.05 Hnidopich] A kolko to stalo ? Citovat
Hnidopich Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 Uz jsi to presne nepamatuju, ale bylo to okolo 1 000 kc. Na to ze je to jednoduchy odporovy templomer, docela dost . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.