Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den. Mam jenom hlavni klic a zjistuji moznosti ako co nejlevneji poridit druhy klic s cipem. Aliexpress to jisti, ale potrebuji vedet jestli nekdo neznate v Praze nebo okoli nekoho kto mi ho sparuje s imobilizerem a cca kolik mne to bude stat. Zhanim naozaj nekoho kdo ma diagnostiku a sparuje mi to a ne zadny drahy servis, nebo spezializovane firmy ktere tohle delaji za 3000kc a vysse. Predpokladam, ze vybrouseni klice uz bude malickost.

Jeste jedna otazka. Stavajici klic ma dost zniceny obal a popravde i klic uz nevypada nic moc. Chci se zeptat jak rozlisit bez toho abych rozobral pouzdro jestli mam baterku extra, nebo na spoji? Co se sem docet sou dva druhy. Nahradni obal s ciny 2€.

Odesláno

nejlepší když nožíkem opatrně otevřeš klíč a hned zjistíš co a jak.Já jsem měl taky dost zničený klíč tak jsem si ho objednal z Ebay a jen jsem přehodil celý vnitřek do nového klíče a je to OK.

Odesláno

Može mi niekto povedat prečo ked chcem odomykat alebo zamykať tak to funguje len blizko pod volantom ,, baterie som skusal nove už aj 3 kusi. co može byt zlé ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...