Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Máme 207ičku 1.4 Envy. A zdá se nám přiliš velká spotřeba. Četl jsem něco o možnosti snížeí spotřeby pomocí CHiptuningu. Máte s tím skušenosti? Popřípadě mi nějakej doporučit? Praha a okolí díky

Odesláno

U benzínu to nemá cenu, výkon nijak výrazně nestoupne, spotřeba klesat nebude.. 

Kolik máš reálnou spotřebu? typuji, že to VTi si těch 7,5-8 v kombinaci vezme ;) 

Odesláno

Vti sežere nejak tak jak píses cca 7-7,5 ale mati ma 1.4 Envy a to žere bych typnul tak 8-9 možna i 10. Nechapu přitom je to obyč 1.4i a žere vic než moje 1.4vti

Odesláno

Právě že jsem s ním jezdil cca mesic a rozdil jsem poznal ihned. Stejna strasa cca stejny kilometry spotřeba znatelna. Tankoval jsem o den dříve a nejak to nechapu. Vtičko je rychlejší svižnější taham ho víc do plných otaček a i tak je spotřeba nižší než u Envy.

Odesláno

sám můžeš zkusit takové ty běžné díly--napadá mě filtr vzduchu, svíčky, kouknout na kola, jestli nepřibržďují (nebo ručka nevisí), jestli něco není na diagnostice :myslim

Odesláno

Ahoj,

nějaký problém tam určitě bude, jak píše ozzy56, protože normální spotřeba by se měla pohybovat do 6,5 .l. Podívej se na ty brzdy a vyměň filtr v sání motoru. Taky bych se zaměřil na huštění pneu, Těch 7-7.5 l. je na to auto moc, jezdím s tímto motorem ve 308 a dlouhodobě za 6.7 a nijak moc to nešetřím, určitě nejsem brzda provozu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...