Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chalani čo máte 407, už ste niekto menili silentblock čo je nad prevodovkou? ??

Resp ako zistim že je K.O??

Neskutočne mi to pri menších otáčkach vibruje až mi z toho noha trpne

Kolesá sú vyvážené aj som vymieňali zo zadu, tyčky riadenia aj stabilizatora sú nové, geometria spravena aj ložiská vymenené proste naprava je pevna nič nebucha len to vybruje, môže to byť aj thm silentblok? Keď vyheverujem soferovu stravu A je zaradená 1tka A myknem kolesom V zábere tak neskutočne trhne motorom....

Za každú radu dakujem

P407 2.0 hdi 100kw

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Odesláno

nemas FAPoff??

Inac ja sem ho menil. Je docela drahy, ale je to pomerne velky kus hlinikoveho odliatku a vnutri kus gumi. Musis ho dat dole, aby si dobre videl, ci je KO. Ale tento silent byva malokedy zly, lebo je dost masivny a je najmenej namahany vzhladom na hmotnost prevodovky.Takze tento silent sa meni naozaj ojedinele. Najvacsi vplyv na vybracie ma spodny silent, tzv.akceleracny silentblok... ten je zase najlacnejsi (cca 6€)

Odesláno (upraveno)

Áno mám FAP OFF,

To je ten zo spodu v predu motora v strede?a preco si ho menil Ty, stalo sa nieco nezvycajne???No aj na ten som pozeral keď bolo auto na zdvihaku ale nejak som na neho zabudol, ale ešte som zabudol napisat že silent na ľavo pri rozvodoch je tiež nový. ..skúsim sa na to pozrieť ....

Velmi Ďakujem za radu...

Upraveno uživatelem saslik
Odesláno

ja som menil vsetky silenty prave kvoli vybraciam motora. Po ich vymene sa to zlepsilo, ale dokonale to nieje prave vdaka kvoli tym vybraciam motora. Silenty su projektovane na pohltenie standardnych vybracii. Ked nieje motor v poriadku, tak vybruje viac, trha, a to uz silenty nepohltia... Mal by si sa zamerat na dovod tych vybracii a riasit primarne to. Svagor ma zle snad vsetky silenty (kasle na to) sem tam to buchne, ale napr. na volnobeh sa vibracie vobec nerpenasaju do karoserie.

Ja zo vsetkych problemov s motorom zacinam vinit FAPoff... Netvrdim ze je to tym, ale ked mas v RJ nahovno soft, tak mozes mat 100 silentov, a motor bude vybrovat ajtak. Len tazko sa to dokazuje... 

Odesláno

Pravé že od kedy mám FAP OFF tak mi motor ide ako cukrík, vôbec nedymi výfukové plynu priam voňajú nie ako VW že za ním ideš ako za traktorom mne sa tie vybracie stupňová li ako som menil veci na náprave A mám aj podozrenie na dvojhmotu ako zistim ci ti neni tým? ??

Odesláno (upraveno)

ked som mal na firemnej ochcavke rozbitu dvojhmotu, tak to pekne chrastilo, buchotalo... Ale vybracie motora v kabine neboli vobec citelne, motor trochu vybroval, ale nic take tragicke... Hlavne ten zvuk chrastajuci a klepajuci... a ten bol pocut aj v kabine...

kto ti robil fapoff? A vybruje ti aj na volnobeh, ked auto stoji??

Upraveno uživatelem foxo
Odesláno (upraveno)

2949a219bd6ffd8b9989295763550cf0.jpg9c429b44f46f7cf05ee99d95719f8bd0.jpg

Toto by mal byť ten akceleracny silent A vyzerá že je K.O. takže idem meniť. ..

Odesláno

ved som ti aj hovoril, ze to ma priznaky toho spodneho akceleracneho silentu. Ale podla toho, co si daval to video to vyzera, ze aj silent na prevodovke, ale ked to rozoberes, budes mudrejsi :)

Odesláno

ked mas na to spešl. naradie, tak je to v pohode. Ked nie, tak von ten stary dostanes rezanim a sekanim. Novy daj do mrazaku, (nech sa co-to scvrkne), dobre namazat, a neklepat do oka...

Odesláno

foxo diky za radu...

Mám ešte otazocku menil som ložisko V predu A keď sme dávali dole otoc tak sa nám vytiahla aj poloos A vy tiekli dosť oleja z prevodovky, aký olej tam treba dať A kadiaľ?

Odesláno

no bude dobre ho uz cely vypustit, lebo nevies, kolko doliat. Neviem, aku mas prevodovku, ale ked mas 2.0HDI 6kvalt, tak tam ide tusim 1,9l oleja, ale uz som zabudol kolko presne. Dole vypusti vypustakom, a dolieva sa odvzdusnovacim ventilom hore na prevodovke. Takze hadicka a lievik je potrebny. Specialny otvor na nalievanie tam nieje. Ide tam olej TOTAL TRANSMISION 75W80...

Odesláno (upraveno)

Jasné že ho vypustim otvor tam je z hora uz sme to pozerali len tam asi neni mierka tak chcem vedieť koľko tam má ísť. ..

Odesláno (upraveno)

takze tu mas tabulku, kolko tam mas mat litrvov. Ten cerveny kruzok si nevsimaj. (je to stiahnute od clena Judes) Takze tebe tam ide 2,6L :)

post-27875-0-97735000-1460232819_thumb.j

Upraveno uživatelem foxo
Odesláno

Super Ďakujem chcem si byť na 100% istý lebo ja mam s tými autami stále len smolu, jednu vec spravím A ďalšia sa pokazí. ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...