antik Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 však na to kašlu, jak to pujde, p406 dostane jiný motor, co je zdá se v pořádku. nic z něj nehodlám sundavat. jen mě zajímá to že ten motor má od boscháckýho čerpadla zapojen kábl někam , kam já ne. Možná to stojí za pováženou. Stejne je mi podezřelý, čím to že se mi chladící voda dostane do výfuku. po zahřátí to ale nefouká už nikam,., [upravil dne 19/3/13 12:34 od antik] vložka v tom válci je neposouvatelná a nerozebíratelná, tedy prý lisovaná při výrobě za tepla. co jsem se aspon dozvěděl. [upravil dne 19/3/13 12:37 od antik] Citovat
punkac Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 antiku kurva už nad čím furt dumáš, až ten motor prohodíš, starej rozeber a uvidíš, kde je chyba. Jestli myslíš takovou kulatou černou věc na hřídeli táhla plynu s drátem zakončeným konektorem.... Tak to je snímač polohy plynu, který používá EGR ventil, další cypovina, kterou nezapojuj PS: že ty máš čoveče takovej dar vrtat se v těch nejnepodstatnějších věcech Citovat
punkac Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 vložka v tom válci je neposouvatelná a nerozebíratelná, tedy prý lisovaná při výrobě za tepla. co jsem se aspon dozvěděl. [upravil dne 19/3/13 12:37 od antik] Měl jsem za to že při velký generálce motoru jde měnit a tudíž s ní hýbat Citovat
antik Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 vložka v tom válci je neposouvatelná a nerozebíratelná, tedy prý lisovaná při výrobě za tepla. co jsem se aspon dozvěděl. [upravil dne 19/3/13 12:37 od antik] Měl jsem za to že při velký generálce motoru jde měnit a tudíž s ní hýbat tak to prej ani omylem. Citovat
petgall81 Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Už dva roky mám P406 2.1td, moje zkušenosti jsou následující- zhruba do 2měsíců po koupi odešlo vstřikovací čerpadlo lukas (po uváze a po přečtení příspěvků tady na foru jsem se rozhodl pro přestavení na boschaka). Našel jsem si mechanika, vytiskl jsem z fora příspěvky ohledně přestavby a on mě to přestavěl. Zrovna jsem si nechal vyměnit rozvody, olej, filtry, přední pružiny (nevydrželi při odvozu odtahovkou). Je to přesně rok a měsíc po výměně- pozoruji spotřeba paliva se rapidně snížila (někdy si myslím, že to auto jezdí na naftové páry, snížila se hlučnost motoru (leju pravidelně vif), každý rok provádím výměnu oleje a filtrů. Před měsícem jsem měl lehký únik oleje- vyřešeno novým těsněním pod víkem ventilu. Je zajímavé, že někdo tady má takovou spotřebu, může to být čímkoliv, určitě bych tu výměnu neodsuzoval, řekl bych, že v té době to bylo to nejlepší, co jsem mohl udělat. Kdo by měl zájem vidět boschaka v akci, bylím nyní v Luhačovicích. Citovat
antik Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 No já právě čekám, že se to změní, protože motor budu mít z Citroen MX. Rád bych aby to tak zustalo. Snad to bude pak OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.