Haryk Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 (upraveno) na notebooku Asus K50IP mám otočený obraz z webky, obraz se otočil asi po na istalování W 10, jelikož ji nepoužívám často tak jsem to zjistil až teď. nedá se nějak přetočit? Otočením PC to neřeší díky Upraveno 6. březen 2016 uživatelem Haryk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 V nastavení kamery si to otoč, dostaneš se tam třeba i ze Skype Citovat
Haryk Odesláno 6. březen 2016 Autor Odesláno 6. březen 2016 (upraveno) Radku jsem asi natvrdlej, ale nenajdu v nastavení nic, ani na Skype ani na webce, jedině efekty Upraveno 6. březen 2016 uživatelem Haryk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 zkus toto Ovládací panely > Správce zařízení > Zařízení pro zpracování obrázků > WebCam > Aktualizovat ovladač zařízení online pokud nezabere tak stahni z webu Asusu ovladač pro tvou kameru a pro tvé windows, nasledně to nainstaluj, na webu je spousta případů kdy ASUS kamerka má obráceně obraz a zpusobují to špatné ovladače. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.