Kostkoj Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 Zdarec chlapí, prosím pomozte už fakt nevím jak dál a co a jak... koupil jsem elektrickou část spínačky, a jelikož je polská tak měla samozřejmě prohozené dráty, a já už po několika pokusech nevím jak dál... mohl by mi tady někdo postnout obrázek tý spínačky s popisem jaký káblík má jít kam? protože fakt už mě nenapadá jak by to mělo být.. podle schématu jsem taky nic nevymyslel... díky moc Citovat
Dano406 Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 (upraveno) Duplicitní příspěvek,sorry. Nějak mě to kliká víckrát, než je zdrávo Smázněte to někdo,prosím. Nebo ta myš poletí. Upraveno 4. březen 2016 uživatelem Dano406 Citovat
Dano406 Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 A kdo tě utvrdil v tom, že má přehozené dráty? To jsi vydedukoval podle toho, že je z Polska? Spíš kdyby měla kratší káblíky, tak to jo. Jestli ti tak stačí. [attachment=88357:IMAG0585.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.