kata306 Odesláno 3. březen 2016 Odesláno 3. březen 2016 Ahoj pořídil jsem diag.lexia 3.potřeboval bych jestli někdo ví postup jak v lexia3 nastavit doliti aditiva pro fap hlásí mi to nízkou hladinu. eolys dolit ale nevim jak nastavit.díky za každou odpověď. Citovat
straki007 Odesláno 3. březen 2016 Odesláno 3. březen 2016 A proc zakladas nove vlakno o tom stejnem?? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. březen 2016 Odesláno 3. březen 2016 díky, Straki, původní jsem zamknul, bylo ve špatné sekci, toto necháme jako aktuální kata306, zkus kontaktovat člena Stifler, je ze stejné obce jako ty, myslím že tuto diagnostiku má. Citovat
kata306 Odesláno 3. březen 2016 Autor Odesláno 3. březen 2016 (upraveno) Se omluvuju ale je toho tu tolik že jsem z toho lehce zmatený.proto jsem založil nové. Citaci používej s rozvahou, jinak bude vlákno dost nepřehledné, chce to trochu času, každej tady nějak začínal Upraveno 3. březen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.