Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

skoda ze mi tak neskoro zapalilo kde to rele je ja som to vedel ale proste mi to vypadlo mohol si cas usetrit sry spomenul som si az teraz jak som si spomenul na ten cyklovac co som menil na svojom st modeli 

rele ako nejde vytiahnut co? je tam pripecene ci? ci je v poho?

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

teraz by som preklemoval piny 3 a 5 na petici tym pustis silovku priamo na spiraly spetakov a zadneho okna  a mala by zasvietit aj kontrolka spinaca a mozes merat napetie na spirale okna

tym preklemovanim simulujes zopnutie kontaktu toho rele

Odesláno

teraz by som preklemoval piny 3 a 5 na petici tym pustis silovku priamo na spiraly spetakov a zadneho okna  a mala by zasvietit aj kontrolka spinaca a mozes merat

tym preklemovanim simulujes zopnutie kontaktu toho rele

Relátko šlo pěkně ven vypadalo jako nové - kontakty i patice čisté a to i v relátku. Nic se neděje já mám peugeota teda jen rok a půl a neznám to ještě na 100pro. Předtím sem měl 5let FIAT Marea a tu znám nazpamět. Bohužel tet se tady rozpršelo a protože je k tomu přístup jen z venku a klečet tak to budu muset nechat asi na zítra a doufat že bude lepší počasí. Někde jsem četl že výhřev jde přes velký konektor pod opěrkou nohy je to fakt?  

Odesláno (upraveno)

to neviem ci je tam konektor ale na scheme je uzol 5 vodicov takze nieco tam bude  ale ja by spravil nasledovne najprv pomeral pin 3 na petici ci mam privod  12 voltov od poistky v motorovom priestore ak mam tak preklemoval piny 3 a 5 a meral na zadnom okne ci je to uz ok ak neni tak preverit vedenie od pinu 5 patice  po okno no si elektrikar tak je ti to jasne

ale meral by som to ziarovkou(zataz) a nie multimetrom lebo potrebujes vediet ci vedenim prechadzaju aj prudy nie len napetie multimeter ta oklame

Odesláno

Jasně já většinou u těchto věcí používám dvoje měření a to zkoušečka a ampérmetr(klešták) ale vyrobím si zkoušečku ze žárovky jak píšeš a hlavně půjde vidět když bude svítit a ne pořád čučet na display

Odesláno

posli mi emajl do sz(sukromna sprava) a poslem ti 

k autu- mas kombi a drat asi bude vedeny priechodkou do zadnych vyklopnych  dveri takze tam to je asi najpravdepodobnejsie ze to moze byt prelamane 

Odesláno

máš SZ a to mě taky napadlo ale ten svazek je skoro po celé délce v gumě tak jsem to chtěl řešit až v krajním případě. Jinak jsem se s tím setkal u megana dělám tady po vesnici takovýho autoel. pro známí protože v okolí 20km není

Odesláno

Tak jsem nad tím strávil asi hodinu a půl a už konečně vše funguje. Důvod proč to nešlo byl ten velký konektor pod opěrkou nohy. Stačilo rozhodit, trochu pohladit tenkým šroubováčkem a prostříknout kontaktolem. Tet už bez problému a už jen odzkoušet na námraze. Dost pomohla i žárovková metoda. A je tam ještě jeden konektor a to na zadním sloupku - jen pro případ, že to někdo bude potřebovat. Díky za pomoc

post-48623-0-05276500-1456331286_thumb.j

post-48623-0-87333200-1456331291_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...