Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

rád bych požádal přítomné odborníky o radu.

Již nějaký ten týden cítím, že můj P407SW (2.0Hdi) hůře táhne do kopce. Doposud bylo vše OK (FAPoff v Bystřice - vše doposud OK). Nicméně včera se mi při jízdě ukázalo Speed system control faulty, ESP/ASR faulty, Depollution system faulty a začla svítit kontrolka motoru na palubní desce. Po vypnutí a zapnutí motoru již svítila pouze hláška Depollution system faulty s kontrolkou na palubní desce a po dalším vypnutí a zapnutí motoru nesvítila ani ta. Doma jsem auto napíchl na dia a objevily se dvě chybové hlášky – P0402 trvalá závada okruh EGR – měřená dodávka vzduchu je nižší než povolená + U1208 přechodná závada chyba ESP. Připojuji screen k chybě P0402.

Chci se zeptat, mám to chápat jako chybu EGR ventilu a ten vyměnit? Má cenu jej vůbec nechat vyčistit a nekupovat nový? Nebo může být chyba i jinde, když mi současně vyskočilo více hlášek?

Děkuji mockrát za odpovědi!

Vašek

post-18357-0-05603700-1456136193_thumb.j

• O 5 let později...
Odesláno (upraveno)

Bezva. Řeším přesně to samé-na milimetr stejné chybové hlášky. Jen je to Citroen C5 2,2 hdi biturbo. Vypadá to na nějaký problém s EGR. Skočí to tam vždy buď při volnoběhu nebo brždění motorem. Nikdy při akceleraci.

Upraveno uživatelem Černokněžník
Upřesnit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...