Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

byly doby kdy jsem vozil ve 106 150w zesilovač a basovou bednu s 18\"repro Black widow 400w a takovou tu turbodíru. - to by býval byl rachot to zapnout. To bylo v dobách kdy jsem jezdil hrát po zábavách a vozil si aparaturu.

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

byly doby kdy jsem vozil ve 106 150w zesilovač a basovou bednu s 18\"repro Black widow 400w a takovou tu turbodíru. - to by býval byl rachot to zapnout. To bylo v dobách kdy jsem jezdil hrát po zábavách a vozil si aparaturu.

wau, a to jako fakt jsi měl reprák 46cm průměr (=18\") :myslim:mrk

Odesláno
Původně zaslal: mk405

proč zrovna mrtvoly? :bojim

ja si tam raději rovnám nějakou aparaturku:mrk

To bylo mysleny jen tak ze srandy ale jako kdyz zastavis celej kufr nejakou aparaturou tak to bude solidne hrat;)

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

To musel byt ficak... a proc uz nevozis??

Odesláno

2 mk405: No to tak mohlo být. Ta bedna měla rozměry 1m x 1,2m x hloubka cca 80 cm. Klasická basová bedna Peavey a zesilovač Mark III.

2 Marda106: No protože už aktivně nehraju. Nějak mně přestalo bavit být v týdnu od rána do večera v práci a pátky a soboty jezdit po okrese ( vždycky večer v 5 odjet a vrátit se ve 4 nebo v 5 ráno ) to potom z víkendu nic nemáš a když máš ženskou, tak je to naprd, to jsme se spolu potkávali akorát tak mizivě. A zapnout se to v autě nedá, to jede na 220V

Takže jsem to prodal. Sice se svinskou ztrátou PC byla necelejch 40k a prodal jsem to za 12. Ale budiž, bylo to tak napůl otcovo, takže to zas tak nebolelo. Jináč to hrálo na zábavě pěkně. když sis před to stoupl, tak to solidně foukalo.:D

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...