riomare11 Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 ahojte sorry za zalozenie novej temy , cital som podobne problemy ale nie je to presne co hladam mam 407 1.6 HDI na display mi vyhadzuje chybu deppolution system faulty , po vypnuti motora sa mi pusti predny ventilator Este predtym pocas jazdy sa mi zmeni zvuk vyfuku , je to ako keby bol deravy , dokonca pri 50ke mi auto zacne trosku triast Davnejsie mi to robilo len obcas raz za 2 - 3 tyzdne tak som myslel ze je to regeneracia Fapu ale teraz mi to robi vzdy ked prejdem aj cca 7 km , vypnem motor a pusti sa ventilator , auto vyuzivam skor na mensie vzdialenosti . Nejake napady na co by som sa mal pripravit ? diky za pomoc Citovat
HonzaZ Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 Ahoj, podle toho co popisuješ, je asi ucpaný FAP. Citovat
riomare11 Odesláno 10. únor 2016 Autor Odesláno 10. únor 2016 hmm da sa to ze to sam nejako spravim , alebo musim do servisu ? Do tohto ozaj nevidim . Citovat
HonzaZ Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 Nejdříve to chce diagnostiku a pak se uvidí. Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 Zasa rovnaky prispevok, Uz je pri vsetkych typoch takato tema,lepsie hladat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.