Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Umite někdo vipnout automaticke rozsvecovani u peugeota 407. Elektrikar tvrdi, ze to po nem v diagnostice chce nejaky kod a nejde to bez toho vipnout. Ja u RT3 si to muzu vypnout v menu. Tohle auto ma klasicky display.

Odesláno

zdar, mě se světla rozsvítily hned po startu a to mě přes diagnostiku vypli v Peugeotu když sem tam dal auto na opravu a žádné kód po mě nechtěli a automatický rozsvěcení světel, třeba když vjedeš do tunelu, tak jo, to de nastavit normálně v menu.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ja to vypinam v menu RT3. Nemusis na DIA. Věřim že i s jinym rádiem to v menu najdes

Odesláno

U 407 to jde bezne vypnout..... a abys to mel v menu musis to mit origo od vybavy nebo pres dia nastavene aby se tato nabidka zobrazovala v menu ....

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odesláno

Pokud jde o automatické rozsvícení potkávaček za tmy, tak bývá i u RD4 v menu palubního počítače. Pokud jde ale o denní svícení, tak u starších 407 nebylo v menu PP. Nechalo se pomocí dia nastavit u novějších displejů od cca r.v. 2007. U nejnovějších modelů P407 bylo už denní svícení v menu PP. Zdůrazňuji jedná se o malý displej a rádio RD4.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...