Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

je treba ho mat v ruke napojeny ak je motor studeny a otocis klucikom ze preblikne kontrolka zhavenia musi v nom cvaknut ak cvakne ovladanie rele je ok a problem je len v tom hrubom kabli alebo v relatku jeho spinaci kontakt  opaleny ak na tom kabli neneni napetie 12v

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

No nazdar chalani a som to zasa...

Zhavice vymene ale iba 3 lebo 4ty nejde von. Vsetky 3 co som vybral boli zle vobec nezhavili dal som tam cisto nove Bosch.

No auto aj tak nezhavi nasledovala vymena celej skrinky rele ale aj tak nezhavi proste ked otocim klucikom ukazuje ze zhavi ale na zhavicoch nenameriam vobec napatie .

Co moze byt este zle uz mam z toho asi porazi... 

Kable od zhavicov na rele som prezvonil s multimetrom a su ok.

Poistky su vsetky ok. 

Nejake rady ?

Dik moc  :(  :(

Odesláno (upraveno)

asi blba otazka ale meral si to dobre?_napetie 

kabel bel zhavicov oproti kostre?

ak ano potom musis premerat konektor rele na pine 3 konektora rele musis namerat pri zapnutom kluciku 12 voltov oproti kostre 

a na pine 1 konektora musis namerat trvalu kostru das si merak na pipanie a voci kostre ti musi zapipat 

Odesláno (upraveno)

ok daj vediet su tam este 2 kable ktore vedu do rj motora  konektor relatka pin 4  je na nom kabel cislo 105 a ide do rj motora na pin konektora 88

a pin 5 konektora rele je na nom kabel cislo 1387 a ide na rj motora pin 67 konektora 

tak uz aj tie prezvon ci niesu niekde nahodou po trase prerusene

potom je tam uz len ten hruby cierny silovy kabel  a ten ide z startera na to rele (na jednu stiftu) tu musis mat vzdy 12 voltov oproti kostre

a pokracuje hruby cierny kabel z druhej stifty rele uz na zhaviace sviecky

Odesláno

No nazdar pozerame to akurat a zistili sme ze : 

Pin 1 = Kostra

Pin 3 = spínačká 12v funguje

Pin 4 , Pin 5 nevieme nájsť kedže si vravel že sú v RJ na čísle 88 a 67 ale ja mám konektor kde mám iba 1234 a,b,c,d,e,f,g,h

Prikladám foto. 

1.JPG

2.JPG

Odesláno (upraveno)

aha ja to kukal so schemy na starsi typ kde je len jeden konektor na riadiacku ,vsak si tie dva kable mal najst podla cisla na tych konektoroch rj a prezvonit ich merakom 

pozres na kablik(jeho cislo) pinu 4 na konektore  relatka  a hladas potom na konektoroch rj motora kablik so stejnym cislom farba moze yt ina ale cislo by malo sediet

Odesláno (upraveno)

rozumiem ze si nenasiel kable merakom ale skus hladat podla cisla kablov  kazdy kabel ma na sebe vyrazene cislo,

netvrdim to naisto ale ked si ich merakom nenasiel v tom bude asi problem ale podla mojej schemy idu priamo do rj motora 

i ked mas mladsi rocnik neverim ze by u teba sli inam

skus ich este pohladat podla tych cisel na konektoroch rj motora

mne schema vravi   kable 1387  a 105

alew ty mas mux verziu posledny typ elektroinstalacie  v 406 takze cislo nemusi byt rovnake jak ti pisem 

Odesláno (upraveno)

ty proste cekni tvoj zeleny konektor (relatka) jake cisla kablov su na pine 4 a pine 5  a potom tie cisla hladaj na kabloch konektorrov rj motora  tie zvezky konektorov rj motora rozbandazuj a hladaj

Odesláno

To sme dnes robili už som stratil nervy pri tom 4 dní zabite urobím to jednoducho vypínač s poistkou a budem zhavit manuálne.. Zajtra idem na diagnostiku a uvidí sa ze ci niečo nenájde. Ale diky moc aj tak

Odesláno (upraveno)

skoro to vzdavas niekam tie dva kable proste idu

ale su tam cisla  daj dole tu plastovu chranicku 

cisla su natlacene priamo na izolacii kablov

Odesláno (upraveno)

:)  sak len dva kable hladas ,no trochu v kope sena ale zas tak moc ich neni

na mux nemam  

no prve dva kable pasovali verim ze aj tie zvysne dva pasuju

Odesláno (upraveno)

to manualne zhavenie to je az posledna moznost a aj tak to bude piplacka bo musis pouzit ine rele alebo pouzit povodne rele ale vykuchat z neho elektroniku  a  svoje kable napojit priano na cievku relatka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...