Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: barenst

tad je to parkoviste zasnezene ale do srazu casu dost , to se muze jeste nekolikrat zmenit , po pripade najdem jine nahradni uklizene parkoviste.

a nemá někdo z nás nějakej slušnej spojler? že by to prohrnul...:D:D:aut

No kdyz se podivas na hlavni strance na nejakej tuning na 205 tak tam je takovej spoiler co by mohl byt i radlice a ten by se nam hodil tak kdo z 205tkaru si ho veme a odhrne snih:D...

no jinak myslim ze se neco najde kdyz to bude hrozny a kdyz ne tak moc tak se to treba spolecnyma silama nam podari odhrnout nejak

Odesláno

Severomoraváci, vím, že to nemáte zrovna za rohem, ale na klouzání jsou ještě volná místa

A z Ostravy do Kostelce je to jen 210 km po silnici č. 11 - není to trochu výzva???

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Tak já doufám, že to platí. :myslim

Toš jak se těšíte??? :D:aut:D

No ja v to taky doufam ja 100% prijedu a tesim se dost... a doufam ze tam neprijedu a nebudu tam sam;)
Odesláno

jo ja žiju

jsem tet trochu vedle sebe ale dojedu určite na 100%:D:D:D

[upravil dne 16/1/06 ZILA]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Severomoraváci, vím, že to nemáte zrovna za rohem, ale na klouzání jsou ještě volná místa

A z Ostravy do Kostelce je to jen 210 km po silnici č. 11 - není to trochu výzva???

na klouzání mi už bohužel nezbývají finance:bojim ale na Olešnou přijedu na 99,9%...ještě snad v práci ukecám jednoho ostravskýho neklubovýho 406?áka aby se taky dojel mrknout;):D

btw. byl se tam teda nakonec někdo v poslední době dívat, jak to tam vypadá...doufám, že je tam dost sněhu, aby se dalo pěkně řádit:D:aut, ale ne zas tolik abych to hrnul nárazníkem před sebou:aut

Odesláno

Tak se nam to blizi tak by me zajimalo jak to tam vypada a jak to vypada ze srazem?? Abych nahodou nejel zbytecne... Aby tam nebylo 2m snehu a mohl bych si vzit pluh na auto :D

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

STOPKY MAMMMMMMMMM :aut

PARÁDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Kužely už jsou domluveny, zítra je vyzvedám. :D

Ještě dodělávám takovou ptákovinu. :aut:aut:aut

[upravil dne 19/1/06 Pinďa]

Odesláno

Pánové byl jsem se dnes (tj. 19.1.2006 v 20.30) podívat na Olešne, ale na nějaké soutěžení to moc nevypadá. Parkoviště je asi z jedné čtvrtiny vyhrnuté a sníh je nahrnutý doprostřed parkoviště. :myslim:bojim

Odesláno

tak moje účast je ohrožena...dneska jsem si docela hnusně podvrtl kotník...z práce jsem ještě těch 15 km dojel, ale během odpoledne mě to docela rozbolelo...snad se to do soboty zlepší, rád bych dojel

...tak ne že to zrušíte!!!:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...