Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oki. Vyhlašuju 2. minisrazik na Vysočině. Termín. 7.1.2006 v čase někdy odpoledne. Místo konání: Žďár nad Sázavou, parkoviště Žďas. Program: Debatování, jízda přes ručku, smyky, spanilka po Žďáře, pití čaje v některé z restaurací.

Jenom doufám, že se mi to bude hodit :aut

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: mk405

tak já teda nevím, kde jsou všichni nebo nokomu minisraz nevoní? :myslim

Ale voní. Kostky jsou vrženy 7.1.2006 v 13.00 parkoviště

Žďas.

Budu tam.:super

Odesláno

Tak Pánové z okolí Žďáru kdo nepřijede tak jsou mrtví.:roker Já určitě přijedu. To bude mazec. A je tady krytá Střejnice tak kdo chce může si zastřílet. Takže účast nutná !!!!!!!!!!!:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Krmy

Tak Pánové z okolí Žďáru kdo nepřijede tak jsou mrtví.:roker Já určitě přijedu. To bude mazec. A je tady krytá Střejnice tak kdo chce může si zastřílet. Takže účast nutná !!!!!!!!!!!:xvul

ehm... strilet budete ty, co neprijedou, nebo na ne jen budete trenovat? :aut

Odesláno

tak co platí teda 7.1.2006 v 13.00 parkoviště Žďas?

kolik lidí přijede? já nevím jestli na 100% dorazím páč to vypadá že mi do toho něco vleze :bojim, ale budu se snažit dorazit.

kde je parkoviště Žďas? at to nemusím hledat, přijedu od ždírce

Odesláno

ještě jsem tak přemejšlel o tech minisrazech, ře by to vhtělo dát něco pravidelného aby se lidi naučili kdy to tak je a nemuseli se osobně prosit aby přijeli :D

co takhle dělat minisraz Vysočina pravidelně víkend po výplatě řekněme po 15. v měsíci a lichej měsíc ve ždáru a sudej měsíc zase měsíc v HB :mrk

Odesláno
Původně zaslal: mk405

tak co platí teda 7.1.2006 v 13.00 parkoviště Žďas?

kolik lidí přijede? já nevím jestli na 100% dorazím páč to vypadá že mi do toho něco vleze :bojim, ale budu se snažit dorazit.

kde je parkoviště Žďas? at to nemusím hledat, přijedu od ždírce

od Ždírce: cedule ZR, dál po hlavní do centra, 1 světelná křižovatka rovně, přes náměstí, 2 světelná do prava, stále rovně po pravé straně mineš HYPERNOVU od ní cca 50m odbočit vlevo(pokud budeš míjet po levé straně autosalon renoldu tak už jsi tu odbočku přejel :D ), cca 50m rovně potom vpravo tady už nemůžeš zabloudit.;)

pravidelnost (termíny) vysočina minisrazů by chtěly doladit s tím souhlasím.:papa

Odesláno

... a že jsme si pokecali.:papa

Teď jen doladíme pravidelnost našich srazíků (aby i ostatní dost douho dopředu věděli , že se bude něco dít) a bude to dokonalé.:super

mk405 již něco navrhnul a mě osobmě se to líbí (1xZR a 1x HB) nebo raději jen v ZR :D.

Probereme to zde na fóru a? se vyjádří i ostatní.

[upravil dne 9.1.06 zdek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...