Freedy Odesláno 3. prosinec 2005 Odesláno 3. prosinec 2005 Zdravím mám malej dotaz, jak je to u 405 1,9D s ventilovejma pružinama, jsou na každym ventilu klasicky dvě pružiny nebo je na každym jenom jedna?? Něco mě cvaká u ventilů a mám podezření na prasklou pružinu, už jsem podobnej problém měl i na jinejch motorech tak než to rozhodim a? vim kolik jich tam je. Koukal jsem do různej příruček a katalogů a jednou je uvedena jedna a někdy dvě pružiny:myslim!! Díky F. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Čus jsou tam dvě pružiny-zpětnej pohyb je ovládanej dvěmi pružinami,které jsou stejné pro výfukové i sací. Hezkej zbytek večera-všem přeje Paja Rybišár Citovat
Pája Rybišár Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 ps:Co máš za motor(jaký onzačení)? Citovat
Freedy Odesláno 9. prosinec 2005 Autor Odesláno 9. prosinec 2005 Mám motor 1,9d ozn. DJZ a druhej D9B, jinak díky tak jsou tam opravdu dvě jak jsem si myslel.:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.